Úgy érzem képtelen vagyok férjhez menni?
Figyelt kérdés
Volt alkalmam rá, de egyszerűen annyira rettegek vagy ne is tudom mi a bajom, hogy végül mindig visszalépek. Pedig sok nő összetenné a kezét, amilyen érdeklődők voltak- de nem tudom megtenni. Mi lehet a gond? Mert szeretnék ezen túllépni és megállapodni. Mindenem megvan amúgy csak ez az egy nem tud a helyére kerülni. A pánik elfog ha belegondolok. És már olyan fiatal sem vagyok, ami pl gyerek szempontjából valamilyen szinten fontos.2016. máj. 30. 23:20
1/11 anonim válasza:
Nem racionálisan kell nézni, hogy milyen jó partikat találtál, hanem beléjük kell szeretni. nálad ez még nem történt meg. Akibe szerelmes vagy, azzal össze fogod akarni kötni az életedet.
3/11 anonim válasza:
Valóban szeretnél házasságra lépni, vagy csak a társadalmi elvárások nyomnak bele ebbe az érzésbe?
4/11 A kérdező kommentje:
A felelősségtől nem félek, hanem a túlzott elvárásoktól. Mert ez jön felém, viszont ebbe nem akarok belemenni. Olyan kevés van aki nem csak kapni szeret és elvenni, hanem adni is.
2016. máj. 30. 23:50
7/11 anonim válasza:
ja persze a gonosz nő a hibás nem te félsz a családföi szereptől hogy a családi kaszát nem költheted builra, x boxra, csak pelenkára és törlesztőle
a gonosz nő veszi el a szabad életet persze persze.....
8/11 anonim válasza:
"érdeklődök"?? Tán anyádék házasítanak ki? Nekem hosszú együtt élős kapcsolataim voltam, ahol szóba került a házasság..nem pedig érdeklődök.. Mintha 1 hete ismert férfiakról beszélnél.
9/11 anonim válasza:
Akkor ne menj férjhez.
Nem kötelező.
10/11 anonim válasza:
Hány éves vagy? Hogyan ismerkedsz? Hány emberrel volt mondjuk 2 hónapnál hosszabb kapcsolatod?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!