Úgy érzem képtelen vagyok férjhez menni?
Figyelt kérdés
Volt alkalmam rá, de egyszerűen annyira rettegek vagy ne is tudom mi a bajom, hogy végül mindig visszalépek. Pedig sok nő összetenné a kezét, amilyen érdeklődők voltak- de nem tudom megtenni. Mi lehet a gond? Mert szeretnék ezen túllépni és megállapodni. Mindenem megvan amúgy csak ez az egy nem tud a helyére kerülni. A pánik elfog ha belegondolok. És már olyan fiatal sem vagyok, ami pl gyerek szempontjából valamilyen szinten fontos.2016. máj. 30. 23:20
11/11 anonim válasza:
Adminoknak üzenem hogy késö, az oldalamra kiirtam a hozzászolásomat ehhez is! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!