Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Képtelen vagyok férjhez menni?
Én sem vagyok házasság mániás. Nem is akarok. Nálunk nem nevelték belénk, hogy szükséges.
A barátnőmet sem foglalkoztatja különösebben.
"Inkább vagyok szabad mint egy nem jó kapcsolatban."
Én nem hagynám ezt annyiban, mint a hármas esetében, bár ő nem valószínű, hogy teljesen értette a kérdést. Tehát ebből azt vonom le, hogy te alapvetően párkapcsolatot sem találsz magadnak, szerelmes sem vagy, esetleg csak tovatűnő fellángolásokat tapasztalsz.
És úgy gondolod, hogy minden kapcsolat csak rossz lehet? Ez kamu. Mármint kérdező, ne higgy saját magadnak sem, de komolyan. Van jó párkapcsolat és van jó házasság. Szerelem is van és bárkit megtalál.
Ettől függetlenül, lehet, hogy tényleg nem vagy erre orientált, de én a helyedben alapvetően alaposan kielemezném önmagam, lehet, hogy tudat alatt van valami, vagy egyszerűen csak még nem érzed késznek magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!