Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szexmentes kapcsolat. Meddig turjek?
Hát ez már teljesen abnormális helyzet.
Nincs mg egy nő, aki ennyi türelemmel és elszántsággal próbálná bevezetni a szexualitásba, ez nem rázza a vállát, de ki meg nem költözne a lakásodból?
Nem vagyok híve a gorombaságnak, de szánj rá pár ezer forintot és cseréld ki a zárat, aztán majd az ajtó előtt rázogathatja a vállát.
Visszataszító ez a pofátlan ragadás.
#10-es voltam (bár azt nem értem, hogy miért kellett az embereknek lepontozniuk a válaszomat, csak mert nem értenek vele egyet, de mindegy)
ha már túl vagytok azon is, hogy megpróbáltad megbeszélni, szakembert bevonni, stb, akkor sajnos tényleg nem sok egyéb lehetőséged marad. nyilván erősebbek a problémái, mint a megoldókészsége, de ha ő egyáltalán nem is próbál megoldást találni és nem is partner benne, hogy te segíteni tudj, akkor sajnos szerintem sem marad más megoldás, mint lemondanod róla és a reményről, hogy javulhat a helyzet vele. ha ennyire nem fogja fel, hogy ezzel a kapcsolatotok mennyire megromlott és nem lehet vele beszélni, akkor tényleg nincs más lehetőséged, mint az ultimátum és az erő. ha semmi másból nem ért.
,-((
Szinte biztos vagyok benne, hogy ezt a férfit valamikor (gyerek-, kamaszkor?) szexuálus zaklatás érte.
Amit nem értek: nem hoztad szóba, nem kérdezted, nem beszéltetek róla? Miért nem küldted pszichológushoz?
Egy felnőtt férfi nem meri levenni a pólóját? Ez szerinted normálus? Sajnálom őt, sokat szenvedhet. Most meg pikpak kirúgod.
Persze jogos az elvárás, de sokkal előbb tenni kellett volna érte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!