Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szexmentes kapcsolat?
Akik szexmentes kapcsolatban élnek: Miért? Mióta? Melyik fél kérésére? Előtte próbáltátok már, akár együtt, akár mással? Gyermekvállalásnál rászánjátok/rászánnátok magatokat?
Akik nem: Mi a véleményetek az ilyen kapcsolatokról?
Szerintem Mo-n nagyon kevés az ilyen beállítottságú (aszexuális) lány, vagy fiú, talán ha egy kezemen össze tudnám számolni őket...
Én pl. még eggyel sem találkoztam, de ez nem zárja ki, hogy léteznek ilyen emberek.
21/aF
Szex nélkül egy kapcsolat? Jó persze 13-14 évesek például még csak nem csinálnak semmit, meg hát sokan a kapcsolat legelején.
De, hogy valaki végig semmit? Nem tudom.
Én 3 hónapot vártam vele :)
De jó volt mikor megtörtént.
18:37
Legalább tudom, hogy rajtam kívül van így más is.
19/F
ismerek egy lányt aki nem akar a házasságig semmi szexet... szal őneki eddig minden kapcsolata mentes volt, szóval a miért re válasz lehet vallási indittatás. de házasság után ő is csinálná, csak nemtudom mennyire aktivan, szóval létezik ilyen, én nem járnék vele...
20/f
A kérdésre nem tudok nagyon válaszolni. Barátnőm elhagyott, mert 1 év után sem voltam hajlandó lefeküdni vele, mert nem kívánom. Nem vele volt a baj, én nem akarom ezt a testi kapcsolatot. Csókolózni nem szeretek, csak muszájból tettem :/ Csak ha találtam egy lelki társat, mindig az lett a vége, hogy le akart fektetni..
19/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!