Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szexmentes kapcsolat. Meddig turjek?
Dobd ki. Változtatni, megbeszélni nem volt hajlandó. Minek kínzod magad már 1,5 éve?
Nem vagyok híve a kapcsolatok azonnali felrúgásának, de itt már több mint egy évnyi szenvedésről beszélünk.
Megértelek, mindenkinek nehéz az elején, de hát benned igazán bízhatott volna - úgy látom.
De mi az, hogy megkéred, hogy költözzön, és nem költözik?
Mond meg, hogy holnap este húzzon el, mert hármasban nem szeretnéd. Majd felfogja.
Semeddig.
Mennie kell. Bár azt nem írtad(vagy nem voltam elég figyelmes) kié a lakás. Mert ha a tiéd, akkor egyszerű az ügy. Holnap szólsz neki, hogy adott napig hagyja el a lakást, lecserélteted a zárakat. Ha albérlet, akkor megkérheted a költözésre, amit nem köteles elfogadni. Ebben az esetben az a megoldás, ha te keresel új otthont.
#5 tök jól látod: egy másik kérdésre másik válaszok születnének, arra is, hogy milyen táppal etessem a 2 hónapos kiskutyámat?
Hogy milyen párhuzam volna egy kismama, meg egy pólóját levenni szégyenlő "fiú" között, az csak a te agyadban látható.
Ha már megkérted Kérdező, hogy húzzon el, akkor ez a kapcsolat már nincs. Szóval nem csalod meg, ha összejössz olyannal, aki nőnek néz téged.
Nem megkérni kell,hanem utasítani!
Én egyszer annyit mondtam:Na pakolj,van 5 perced,hogy összeszedd a cókmókodat!
...és összeszedte ,kinyitottam az ajtót,annyit mondtam:hello :)
az igényeid teljesen normálisak és megértem, hogy rosszul viseled ezt a helyzetet. tényleg nem maradhat így, mert ebbe tönkremész te is és a kapcsolatotok is. viszont a történetedből úgy látom, hogy nektek egyáltalán nem sikerült megbeszélnetek a helyzetet és kideríteni sem a probléma okát, vagy megoldást találnotok. márpedig egészen biztos, hogy nem ok nélkül csinálja és biztosan nem te vagy az oka. de ha te nem segítesz neki legalább elindulni a megoldás felé, akkor ki fog?
lehet, hogy valami nagyon mélyen gyökerező lelki problémája, szorongása, vagy akár sérülése van, ami miatt nem tudja normálisan kezelni ezt a helyzetet. a jelek pedig még csak beszélni sem tud róla. említed, hogy a családja is bekavart valahogyan a dologba. könnyen lehet, hogy eleve a családjából hozott magával valami terhet (akár egy zaklatás, vagy egyéb bántalmazás emléke, vagy csak valami furcsa szocializációs probléma, ami miatt kisiklott a szexuális fejlődése).
pszichológussal, szexuálpszichológussal, vagy párterápiával próbálkoztatok? ha neked sem tud megnyílni, akkor egy idegennek se fog könnyen, de lehet, hogy egy szakembernek nagyobb gyakorlata van benne, hogy olyan kérdéseket tegyen fel, amik közelebb visznek a megoldáshoz. ha sikerülne a probléma okát kideríteni, akkor talán leküzdeni is könnyebben menne, mint ha csak ráparancsolsz, hogy oldja meg, de azt se tudja, hogy mi az oka és hogyan is kéne hozzáfognia. szerintem mindenképpen segítségre szorul és jelenleg te vagy az egyetlen, aki ebben segítségére lehet.
hogy együtt maradsz-e még vele egy darabig, miközben megpróbáljátok megfejteni az okokat, vagy ha már egyszer kimondtad, hogy menjen, akkor tényleg szakítotok, az csak rajtad áll. egyik miatt sem kell magad rosszul érezned. de szerintem abban mindenképpen ösztönöznöd, támogatnod és segítened kellene (bántás, vádaskodás és számonkérés nélkül), hogy megpróbáljon szembenézni a problémával és szakemberhez fordulni segítségért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!