Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi ideig tartott túlvészelni egy szakítást?
13 évig volt kapcsolatom(egy éve szakadt meg kb)
még mindig cipelem egy kicsit magammal
egy idő után nem éri meg egymásra pazarolni az időt ha folyton csesztetve van valaki.Van olyan,hogy jobb egyedül.
pontosabban jobb egyedül mint egy rossz kapcsolatban.
Előző vagoyk: a nagy mesélés hevében nem válaszoltam a kérdésedr, bocsi.
Szóval: Mivel még elég friss, így még nem vagyok túl a nehezén, de próbálom elterelmni a figyelmemet. Az első 5 nap nagyon-nagyon nehéz volt, a többi nap már kicsit könnyebb volt. Sokaktól hallottam, hgoy akkor csak nehezebb nekik, ha látják az exet, nekem viszont kifejezetten jól esk, amikro találkozunk. Az a jó, hogy jövőre osztálytársak leszünk, tehát mégegy esély, hogy esetleg újra fellobbanjon benne a láng. Én úgy próbáltam enyhíteni a fájdalmamon, hogy eltettem mindent, amit Tőle kaptam, nehogy véletlen a kezembe akadjon és felszakadjon a seb. Ráadásul 4 évig voltunk együtt, úgyhogy elég mély kapcsolat volt. Nem is értem egyébként, hogy 4 évet hogy' felejtett el.... Ezér tmondtam, hgoy szeintem még Ő sem tudja, hogy mit szeretne. Látszik a viselkedésén, hgoy össze van zavarodva. Azért ez a 4 év Neki is 4 év.... Remélem, hgoy lesz még jövője a kpacsolatunknak. Mostmár jobban vagyok, de azért még sokat gondolok rá. Most volt, április 12-én a névnapja, szóval aznap is rossz kedvem volt. Nem tudom meddig fog tartani a fájdalom, de remélem, hogy csak enyhülni fog és nem mélyülni.... Ezt kívánom Nekd is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!