Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megfolytom a ragaszkodásommal?
Figyelt kérdés
Kb 1 honapja jöttünk össze a mostani párommal. Amióta vele vagyok boldognak érzem magam. Már háromszor találkoztunk és kezdettől fogva bejöttünk egymásnak. Viszont egy nagy gond van hogy én túlságosan is ragaszkodó lány vagyok. A pasik többsége meg nem szereti az ilyen lányokat. A párom ma azt mondta nekem hogy neki ez fura hogy egy lány ennyire szerelmes belé de majd megszokja idövel. Én érzem hogy öt zavarja ez a túlzott ragaszkodás. De én sajna ilyen lány vagyok ezen nem tudok változtatni. Ti mit tanácsoltok hogy viselkedjek a pasimmal hogy jó legyen? Nem akarok nyomulni rá. Várjam meg amig ő keres magától?2016. aug. 18. 22:26
11/15 A kérdező kommentje:
Ne haragudj utolsó hozzászóló de amit irtál rólam az nem teljesen igaz azért ennyire nem vagyok szemét h számon kérjem őt mindenért na meg amikor csak akar akkor megy el szórakozni én nem tiltok meg neki semmit. De viszont ezt forditva is elvárom tőle.
2016. aug. 19. 12:42
12/15 A kérdező kommentje:
Inkább a pasinak örülnie kéne hogy egy nő ennyire oda van érte de sokan ezt nem tudják értékelni. Ha nem foglalkoznék vele elhanyagolnám akkor meg az lenne a baj.
2016. aug. 19. 12:44
13/15 anonim válasza:
Nem mondtam, hogy ilyen vagy, nem kell felkapni a vizet. Ezek csak olyan példák, amik elő szoktak jönni a túlzottan ragaszkodó embereknél. Ha úgy tetszik, felvázoltam, hová fajulhat a dolog. A túlzott szeretet idővel átmehet (tehát át mehet, de nem biztos, hogy megy) beteges birtoklássá, és azoknak a tünetei az ellenőrzések, engedélykérések, érzelmi zsarolások.
Még egyszer, nem azt mondtam te ilyen vagy, csak azt mondtam, ilyen irányba is mehet a túlzott ragaszkodás. Nem bántalak, nem kell védekezni.
14/15 A kérdező kommentje:
Jol van persze igazad van sok mindenben de megpróbálom türtőztetni magam.
2016. aug. 19. 12:57
15/15 A kérdező kommentje:
Velem sajnos az a legnagyobb gond h mindig aggódok és általában feleslegesen. Ha mondjuk meglátom h belép facebookra és nem ir mindjárt akkor elkezdek agyalni rajta h vajon miért nem irt rám talán más dolga van nem vagyok fontos neki? És akkor ráköszönök mert nem tudom megállni. Nagyon nehéz visszafogni magam sokszor csak őrlődök magamba és félek h elveszítem. Nagyon rossz ez így nekem. Nem akarom őt számon kérni se h kivel van meg mit csinál. Neki a hobbija a horgászás ma is oda ment és nem szeretém zavarni közbe nehogy az legyen a baj.
2016. aug. 20. 11:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!