Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Mit csináljak a bátyámmal?...

Mit csináljak a bátyámmal? Már lassan ott tartok hogy megfolytom!

Figyelt kérdés
Na hol is kezdjem... bisztos valami kiskori stressz érhette amikor megszülettem . 7 év van köztünk. Féltékeny típus sztem ez lehetett a probléma amikor megszülettem,és persze ha valami roszat csináltam/csináltunk mindig ő lett lecseszve mert én voltam a kicsi. Időközben felnőttünk én jelenleg 14 éves vagyok. Régebben az verte ki a bisztosítékot hogy ő mindig lekövérez. 160 cm és 57 kilo vagyok ruhástul. Mostanában meg az a mániálya hogy fogdossa lökdösgeti a melleimet paskolja a seggemet. Nem,nincs belémzúgva. Nincs barátnője soha nem is volt neki. Barátjai nagyon nincsenek.nem tudom elküldeni sehova. Anya mostanában jobban szereti őt,mert ő nyáladzik neki meg segítőkészebb,én meg visszaszólogatok és megmondom az igazat,csípős a jellemem. Visszatérve:bár ez engem nem nagyon izgat,csak az hogy mindig én vagyok leb.szva amikor nekiugrok. Mamáék szintén az ő oldalán állnak mert sajnálják őt. Na már megint letértem,szóval vissza: próbáltam már felpofozni csak ő kitér és félek hogy visszaüt,próbáltam tudomást sem venni róla,ez sem segített,vele együtt hülyéskedtem,leb.asztam ,kerültem,kedves voltam ,semmi sem segített. Anyát,apát nem érdeklik, belefáradtak vagy megszokták. És a nap 12 órájában amikor fent van hülye perverz kérdéseket tesz fel. Nem csak nekem. Képtelen vagyok ezt elviselni,help!
2013. jún. 20. 22:38
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
44%
ly = j
2013. jún. 20. 22:42
 2/15 anonim ***** válasza:
40%
Megfolytani nem tudod, max. megfoJtani.
2013. jún. 20. 22:46
 3/15 anonim ***** válasza:
89%

Túlteng benne a szexuális energia. Nincs barátnője, nincs kin levezetni. Minden erre utal, a perverz kérdések, a fenékpaskolás...érdekes, hogy a szüleidet nem érdekli.

Ui.: szörnyű a helyesírásod!

2013. jún. 20. 22:47
 4/15 anonim ***** válasza:
52%

megfojtom

mániája

És javaslom, h a magyar helyesírásban a vesszők használatát is érdemes lenne megtanulni.

2013. jún. 20. 22:49
 5/15 A kérdező kommentje:
Francba pedig eszembe volt hogy oda kéne írni .Bocsi telorol vagyok,most húzott fel, fáradt vagyok és nincs kedvem se kijavítani. Ha megnyugtat 5-ös vagy minden tantárgyból,helyesírásból is,csak ha ideges vagyok egyszerűen nem gondolkozok a j vagy ly csak leirom. . Visszatérve inkább így fogalmazok: a szüleim belefáradtak hogy úgysem tudnak mit tenni ,és ez inkább akkor történik amikor elhaladunk egymàs mellett és ők nem látjàk. . És nem emlékszem,talán a 3 mondta meg hogy mi a baj,de én inkább az orvosságra lennék kíváncsi. Már azon is gondolkoztam hogy első adandó alkalommal húzok innen mihelyst lehetőségem és pénzem lesz rá.
2013. jún. 20. 23:07
 6/15 anonim ***** válasza:
41%
Észrevettétek már, hogy aki nem tud helyesen írni, az rögtön szabadkozik, hogy "jajj telóról vagyok", meg "tiszta ideg vagyok"!? :D
2013. jún. 20. 23:29
 7/15 anonim ***** válasza:

Azért ez elég komoly szexuális zaklatás, testvérek között sem megengedett semmilyen formában! Ha a szüleidet nem érdekli(főleg anyukádat!!)kérj segítséget védőnőtől, gyámhivataltól, osztályfőnöktől....Előtte beszélj a szüleiddel, mond meg mi zavar, ez nem normális dolog. Mond meg, vagy komolyan tesznek ellene, vagy hivatalos szervhez fordulsz! Mert mi lesz, ha bolond tesód még jobban bevadul??

De komolyan, nem is értem anyukádat, hogy lehet ezt tűrni....!

2013. jún. 21. 04:47
 8/15 A kérdező kommentje:
Kedves 6! Tudom hogy nincs mentség,nektek van igazatok,de egy kicsit érezzétek át a helyzetemet! És észrevettétek már hogy aki nem tud segíteni az a helyesírásba köt bele ?! Amúgy nem,nem fordulok szakemberhez,kibírom, max csak egy orr betörés lesz a vége. A szüleimet meg igenis érdekli leállnak vele veszekedni de ugyanolyan marad minden. A kérdéseket meg márvmegszokták.
2013. jún. 21. 08:34
 9/15 anonim ***** válasza:

Kamaszkorban vagy, minden problémát 1000-szer felnagyítasz.

Nyári szünetben meg a kötelező olvasmányokon kívül lapozgasd a régebbi nyelvtankönyveidet!

2013. jún. 21. 11:10
 10/15 anonim ***** válasza:
Utolsó, én nem hiszem, hogy az kamaszkori felnagyított probléma lenne, ha a 21 éves báty a 14 éves húga melleit fogdossa, lökdösi és perverz dumát nyom neki!Majd ha baj van, ezek után jön majd az, hogy igenis voltak jelek, amire figyelni kellett volna....
2013. jún. 21. 21:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!