Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Mit csináljak a bátyámmal?...

Mit csináljak a bátyámmal? Már lassan ott tartok hogy megfolytom!

Figyelt kérdés
Na hol is kezdjem... bisztos valami kiskori stressz érhette amikor megszülettem . 7 év van köztünk. Féltékeny típus sztem ez lehetett a probléma amikor megszülettem,és persze ha valami roszat csináltam/csináltunk mindig ő lett lecseszve mert én voltam a kicsi. Időközben felnőttünk én jelenleg 14 éves vagyok. Régebben az verte ki a bisztosítékot hogy ő mindig lekövérez. 160 cm és 57 kilo vagyok ruhástul. Mostanában meg az a mániálya hogy fogdossa lökdösgeti a melleimet paskolja a seggemet. Nem,nincs belémzúgva. Nincs barátnője soha nem is volt neki. Barátjai nagyon nincsenek.nem tudom elküldeni sehova. Anya mostanában jobban szereti őt,mert ő nyáladzik neki meg segítőkészebb,én meg visszaszólogatok és megmondom az igazat,csípős a jellemem. Visszatérve:bár ez engem nem nagyon izgat,csak az hogy mindig én vagyok leb.szva amikor nekiugrok. Mamáék szintén az ő oldalán állnak mert sajnálják őt. Na már megint letértem,szóval vissza: próbáltam már felpofozni csak ő kitér és félek hogy visszaüt,próbáltam tudomást sem venni róla,ez sem segített,vele együtt hülyéskedtem,leb.asztam ,kerültem,kedves voltam ,semmi sem segített. Anyát,apát nem érdeklik, belefáradtak vagy megszokták. És a nap 12 órájában amikor fent van hülye perverz kérdéseket tesz fel. Nem csak nekem. Képtelen vagyok ezt elviselni,help!
2013. jún. 20. 22:38
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Baz.meg! Komolyan mondom, ha mégegyszer beleköt valaki szegény lány helyesírásába, én ütök vágok amputálok...

Te pedig, kérdező, tényleg beszélgess erről a bátyáddal és a szüleiddel, eggyütt. Ha van egy csöpp intelligencia is a tesódban, abbahagyja.

2013. jún. 24. 15:11
 12/15 anonim ***** válasza:

együtt

Bocs, hogy kijavítalak utolsó, csak tudod zavarta a szememet!

2013. jún. 24. 17:07
 13/15 anonim ***** válasza:
Tudom hogy az egy Gy, csak elírás volt. :)
2013. jún. 24. 18:27
 14/15 anonim ***** válasza:
én szerintem nem a helyesírásba kéne bele kötni hanem segitséget szolgáltatni de te lány viszont mi lesz ha romolni fog a dolog és mongyuk meg erőszakol vagy valami hasonlo
2013. jún. 26. 22:44
 15/15 anonim ***** válasza:

"én szerintem nem a helyesírásba kéne bele kötni hanem segitséget szolgáltatni de te lány viszont mi lesz ha romolni fog a dolog és mongyuk meg erőszakol vagy valami hasonlo"

Bocsi, de ez is bántotta a szememet, a fogalmazás, tartalom meg a fülemet (de azon nem javítottam):

Én szerintem nem a helyesírásba kellene belekötni, hanem segítséget szolgáltatni, de te lány viszont mi lesz, ha romlani fog a dolog és mondjuk megerőszakol vagy valami hasonló?!

2013. jún. 27. 09:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!