Mit csináljak a bátyámmal? Már lassan ott tartok hogy
megfolytom!
Figyelt kérdés
Na hol is kezdjem... bisztos valami kiskori stressz érhette amikor megszülettem . 7 év van köztünk. Féltékeny típus sztem ez lehetett a probléma amikor megszülettem,és persze ha valami roszat csináltam/csináltunk mindig ő lett lecseszve mert én voltam a kicsi. Időközben felnőttünk én jelenleg 14 éves vagyok. Régebben az verte ki a bisztosítékot hogy ő mindig lekövérez. 160 cm és 57 kilo vagyok ruhástul. Mostanában meg az a mániálya hogy fogdossa lökdösgeti a melleimet paskolja a seggemet. Nem,nincs belémzúgva. Nincs barátnője soha nem is volt neki. Barátjai nagyon nincsenek.nem tudom elküldeni sehova. Anya mostanában jobban szereti őt,mert ő nyáladzik neki meg segítőkészebb,én meg visszaszólogatok és megmondom az igazat,csípős a jellemem. Visszatérve:bár ez engem nem nagyon izgat,csak az hogy mindig én vagyok leb.szva amikor nekiugrok. Mamáék szintén az ő oldalán állnak mert sajnálják őt. Na már megint letértem,szóval vissza: próbáltam már felpofozni csak ő kitér és félek hogy visszaüt,próbáltam tudomást sem venni róla,ez sem segített,vele együtt hülyéskedtem,leb.asztam ,kerültem,kedves voltam ,semmi sem segített. Anyát,apát nem érdeklik, belefáradtak vagy megszokták. És a nap 12 órájában amikor fent van hülye perverz kérdéseket tesz fel. Nem csak nekem. Képtelen vagyok ezt elviselni,help!
Baz.meg! Komolyan mondom, ha mégegyszer beleköt valaki szegény lány helyesírásába, én ütök vágok amputálok...
Te pedig, kérdező, tényleg beszélgess erről a bátyáddal és a szüleiddel, eggyütt. Ha van egy csöpp intelligencia is a tesódban, abbahagyja.
2013. jún. 24. 15:11
12/15 anonim válasza:
együtt
Bocs, hogy kijavítalak utolsó, csak tudod zavarta a szememet!
2013. jún. 24. 17:07
13/15 anonim válasza:
Tudom hogy az egy Gy, csak elírás volt. :)
2013. jún. 24. 18:27
14/15 anonim válasza:
én szerintem nem a helyesírásba kéne bele kötni hanem segitséget szolgáltatni de te lány viszont mi lesz ha romolni fog a dolog és mongyuk meg erőszakol vagy valami hasonlo
2013. jún. 26. 22:44
15/15 anonim válasza:
"én szerintem nem a helyesírásba kéne bele kötni hanem segitséget szolgáltatni de te lány viszont mi lesz ha romolni fog a dolog és mongyuk meg erőszakol vagy valami hasonlo"
Bocsi, de ez is bántotta a szememet, a fogalmazás, tartalom meg a fülemet (de azon nem javítottam):
Én szerintem nem a helyesírásba kellene belekötni, hanem segítséget szolgáltatni, de te lány viszont mi lesz, ha romlani fog a dolog és mondjuk megerőszakol vagy valami hasonló?!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!