Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom mondhatni rendszeresen találkozik a volt barátnőjével. Én már nem bírom, most is vele én meg itt bőgök, de nemtudom elhagyni tulságosan szeretem. Mit tehetnék?
5 hónapja vagyunk együtt, a volt barátnőjével 4 évig voltak együtt, 2éve szakítottak. Elhiszem, hogy megszokták egymást de azért az ilyen 2 hetente lévő találkozások szerintem tul sokak. A csaj mindig ócsárol engem, lehord a feket földig, hogy milyen hülye vagyok.Azt mondja a barátom, hogy nagyon szeret engem , ezen kívűl minden rendben van, de ezt már nem bírom tovább, és elhagyni sem tudom.
Bocsánat ha helytelenűl és hibásan fogalmaztam, de sírok és nagyon ki vagyok borulva.
Most hármasban mentek ki a csak, a vőlegénye és a barátom. Én nem mehettem, mert most, tanulok, vagyis tanultam.
Egyszer sem veszekedtem vele , mindig megprobaltam a legjobb lenni, megfelelni neki, tetszeni neki, ezt érdemlem?
22 vagyok es mar 8 honapja szakitottunk a baratnommel,de baratok maradtunk,mindig beszelgetunk,ha talalkozunk egyutt megyunk setalni vagy valahova ki a zoldbe,es meg mindig van kozottunk szeretkezes,de csak annyi,nekem van mas baratnom es neki mas baratja,nem tudom mire jo ez,de meg kedvelyuk egymast ezt en is es o is tudja.
clyde
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!