Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért akarnak ilyenkor bűntudatot kelteni az emberben?
Járok egy lánnyal, de nem akar sexet. Állítólag sok pofára esése volt. Magyarul: nálam nagyobb bunkóknak sokkal kevesebbet kellett könyörögniük. Hát jól van. Végülis nálam a nem az nem. Meg aztán enélkül is jól érezzük magunkat egymással. Bár sokkal inkább barátzóna az egész.
Szóval ez nekem kevés, ezért lementem egy-egy szextalira az ún. „olyan lányokhoz”. A baj csak az, hogy az egyik női barátom valahogy megtudta, és elkezdett hisztizni, hogy milyen disznó, meg milyen szánalmas vagyok.
Szerintem meg nem, mert ha az ember normálisan meg tudná élni a szexualitását, akkor neme lenne szükség ilyen lányokra + meg aztán mi garantálja, hogy a párom csak velem szemben szemérmeskedik, de egy másik alkalmi srácnak egy-kettőre szétrakja a lábát?
Semmi. Hiszen nem szoktam rátelepedni.
Kedves kérdező, valóban szánalmas és érzéketlen vagy, nem több egy állatnál.
Ha igazad lenne, akkor nem titkolnád a barátnőd elől sem. De titkolod, mert tudod, hogy szánalmas vagy, hogy megcsalod és aljas dolgot művelsz, és hogy valószínűleg otthagyna érte.
Minek vagy vele ha nem bírod ki egy ideig dugás nélkül (nem akarja elsietni -tehát nem soha nem akarja) és meg sem bízol benne? Gondolom érzelmekről még nem hallottál, csak egy lyukat kerestél. Ráadásul le is szólod, hogy esetleg mással van, közben te b*szol félre, és az oké? xD Hát mit ne mondjak, tényleg okos lány a barátnőd, megérezte, hogy mekkora b*rom vagy. :( Jól teszi, hogy neked nem teszi szét a lábát...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!