Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm szereti, ha szexben megalázzák, de én bűntudatot érzek emiatt, ez normális?
22 évesek vagyunk. Már pár hónapja együtt vagyunk.
A szex nagyon jó, de egyre inkább előjön a barátnőm szubmisszív oldala és szereti, ha megalázom. Ez azt jelenti, hogy szereti, ha térdeltetem, felpofozom, pofozom a mellét, leköpöm, csúnyán beszélek vele, húzom a haját, könyörögnie kell, azért, hogy lecumizhasson, keményen szájbadugom, meg kell köszönnie, hogy lecumizhat és társai. Szereti a kötözést, szájgolyót, stb. Úgy érzem, nem kell tovább részleteznem. (kaki és pisi szex természetesen kizárva)
Bevallom, nekem is tetszik ez a szerep, hogy uralkodhatok felette, de szex után erős lelkiismeret furdalást érzek. Pedig minden közös megegyezés alapján történik és tetszik neki ez a szituáció.
Azt hozzá kell tennem, hogy szexen kívül sosem bánok így vele, sem ő velem. Nagyon szeretjük egymást, ragaszkodunk egymáshoz. Megvan a kölcsönös tisztelet és odafigyelés, nagyon kiegyensúlyozott és csodálatos párkapcsolatban élünk.
A kérdésem az lenne, hogy:
1. Normális ez, hogy tetszik neki, ha ilyen a szex és szereti, ha megalázzák? (persze csakis kettesben a hálószobában)
2. Hosszútávon lehet ennek a dolognak hátulütője?
3. A lelkiismeret furdalásom jogos vagy jogtalan, ha minden közös megegyezéssel történik?
Szia!
20 éves lány vagyok, az első kérdésedre mindenképp tudok felelni.
Teljesen normális, sok embernek ez jön be, pl nekem is. Hihetetlenül izgató számomra is, ha a pasim "uralkodik" rajtam az ágyban. Nem tudom megmagyarázni miért, bejön és kész.
Érthető, hogy bűntudatod van, de én hasonló lányként mondom: nekem a barátom csak jót tesz azzal, ha szex közben durva, én ezt élvezem, ez egy pozitív dolog, tehát ő pont hogy ad nekem valamit, és kb hálás vagyok neki, és nagyon jó érzés kielégülten hozzá bújni :D
Szóval próbáld leküzdeni ezt az érzést. Ha neki bejön, nincs okod rosszul érezni magad :)
Azert ragaszkodik hozzad mert alazod es megteszed neki Amiket kér!
Ha nem aláznad meg ugy elhagyna mint a szél!!!!!
Szerencsed van mert függ Tôled a csaj!És Te ezt kihasznalod
Bár Te sem vagy 100-as ha leköpsz csajt,terdepelteted stb!
Ha elolvastad volna amit írtam, tudnád, hogy azért csinálom, mert KÉRI! Plusz, furdal is a lelkiismeret.
És azt is leírtam, hogy csak a hálószobában van ez, mindenhol máshol tisztelettel kezeljük egymást.
Inkább gondolkozz, olvass, mielőtt írsz.
Bocs de én a 41 elveznel tapasztaltad vok,mint Te!
A csaj azert van veled mert alazod!!!!!
Próbáltam értelmezni a válaszod, de nem tudsz írni, se fogalmazni.
Elmondtam, hogy neki ez tetszik. Ezért kéri. Ha ellenezné a dolgot én sem csinálnám, mert engem így is furdal a lelkiismeret. A való életben minden tiszteletet megkap.
Ha ezt nem érted meg, akkor felesleges válaszolnod, nem vagyunk azonos intelligencia szinten. Itt befejeztem a veled való vitát és arra kérlek, te se válaszolj. Nem bántásból írom, csak ez jött le, ne haragudj.
Köszönöm a megértésed!
1: normális
2: szerintem nem lehet
3: nem jogos, mert ha ő élvezi akkor rendben van! feltételezem, hogy szexen kívül rendesen bánsz vele, csak a szexben kéri ezt a bánásmódot. én nem látok itt problémát.
7-es nektek nem jön be, azzal nincs baj, de mit kell felháborodni? :) Nekem pl bejön, NEKEM normális. Ha neked nem, akkor oké, te nem csinálod, de nem kell másokat oltogatni meg kiakadni :D
első voltam ^^
Köszönöm a választ!
6-os jól látja, szexen kívül természetesen nem így bánok vele.
"nagyon kiegyensúlyozott és csodálatos párkapcsolatban élünk."
Ezt te sem gondoltad komolyan:DDDDDDDDDDD
Vagy ha igen, eléggé beteg f.a.s.z. vagy!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!