Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek is igazságtalan, mikor egy ember csalódik egy emberben, és ezért másokkal lesz "gonosz"?
az én exbarátom is ilyen volt. nem mutatta ki az érzéseit, mert az exei visszaéltek vele... meg nem mondta el hogy mi baja, mert az exei.... hát jó nagy baromság :) oké, hogy egy ideig nem mutatja ki úgy, meg stb. de ha már 1,5 éve vagyunk együtt.. meg is lett az eredménye, eltávolodtunk, szakítottam.
a barátodnak nyugodtan elmagyarázhatod, hogy előbb utóbb ez lesz a vége, ha nem változtat. és itt szó sincs róla hogy nem szereted, meg nem szeretnél vele lenni ,de egy idő után megöli a kapcsolatot az ilyen viselkedés. főleg ha bizalomról van szó. a szeretet alapja a bizalom, hogy szeret, ha nem bízik benned?!
Ez több dologtól függ. Az nem baj, ha tanult az előző akpcsolataiból s elővigyázatosabb, viszont ha már régóta együtt vagytok s nem csak elővigyázatos, hanem egyszerűen nem tud benned megbízni, az már nem jó, hiszen egy párkapcsolat egyik legfontosabb "kelléke" a bizalom. Légy vele kedves, megértő, ő pedig felejtse el a mással szerzett rossz tapasztalatait (de a tanulságot vonja le!), hiszen az, hogy másban csalódott, még nem jelenti, hogy te is olyan vagy, mint ők, nem szabad általánosítani.
De a legjobb, ha szépen, nyugodtan leültök és megbeszélitek a dolgokat.
az élet igazságtalan
amúgy megértem, hogy óvatosabbak, de ettől még nem kéne rögtön bizalmatlannak lenni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!