Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Molesztál az osztálytársam, mondjam el a barátomnak?
En mar reg elmondtam vlna a baratomnak aki laposraverte volna a fejet..meg mondjuk anyumnak is szoltam volna...azis adott volna neki, de am enmeg tokonrugtam volna a pofonert, es addig rugtamvolna utana a fejet, amig van foga, es nincs mind a 2 szemen monokli
Egy kemeny csaj
meg kell verni. ha most nem tanítják móresre senki sem fogja. lehet hogy ha felnő megerőszakol 1-2 csajt és megöli őket... szokott ilyen lenni. itt cselekedni kell, amíg még lehet. SENKI SE ENGEDJEN A TERRORNAK!
A cigánybűnözésnek hamarosan vége lesz! kitartás!
Szebb Jövőt!
14/f
szólj a szüleidnek,és a barátodnak!
ha már tettlegességik fajult a dolog,akkor könnyen megeshet még az is,hogy szexuális erőszak áldozata leszel!
de ez,amit az osztálytársad művel,az már igencsak szexuális zaklatásnak minősül!simán feljelentheted!ne félj senkitől!jobb segítséget kérni még időben,minthogy nagyobb baj legyen!
(suliban szólsz gyermekvédelmisnek,ofődnek biztosan segít)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!