Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 30 fölött, lassan 4 év után a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

30 fölött, lassan 4 év után a párom nem áll készen az összeköltözésre, akkor van értelme még várni?

Figyelt kérdés
Saját lakása van mindkettőnknek, de általában ő alszik nálam. Van , hogy szinte minden egyes van, de olyan is előfordul, hogy minden ok és pár nap együttalvás után közli, hogy ő most inkább otthon, egyedül szeretne és akkor 2-3-4 napig otthon alszik. Jön napközben, de nem alszik nálam. Nagyon nehezen viselem, mert én már szeretnék normálisan együtt élni, kisbabát a közeljövőben, de hát erre így hogyan alapozzak, hogy eszébe jut, hogy egyedül akar lenni és akkor megy haza? Összeköltözni nem szeretne, állandóan terel, félti a független életét. Szeretjük egymást, de ebben a formában nekem már nagyon nehéz és kevés. Sokszor beszéltünk erről, de nem jutunk előre soha.
2016. aug. 17. 08:36
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
24 felett egy évet várnék max. Többet minek? Együtt kell élni ahhoz, hogy tényleg kiderüljön működik e. Már így is túl sokat vártál. Fel nem fogom hogy miért. Az ilyen kapcsolat tini kategória. Szánalmas a párod. De ha te is hagyod hogy el legyen mint a befőtt, ne csodálkozz.
2016. aug. 17. 11:41
 12/16 fru_ ***** válasza:
100%

Így lesz ez még 10 év múlva is.

Nem mondja, hogy nem, mert tudja, hogy az idő neki dolgozik, 40 évesen meg neked se lesz már annyira fontos a közös élet.

A babát e szerint meg felejtsd el. :(

2016. aug. 17. 11:57
 13/16 anonim ***** válasza:

Ezt neked kell tudni hogy miként érzel, mi a fontosabb neked.

Az valóban 100% igaz hogy úgy ismered meg a másikat teljesen hogy együtt laktok huzamosabb ideig.

Magamból kiindulva minél több időt szeretnék eltölteni a barátnőmmel akit szeretek. De ezzel nem mindenki van így.

2016. aug. 17. 12:34
 14/16 A kérdező kommentje:
Tegnap beszéltünk este az összeköltözésről. Azt mondta neki ez így most jó és nem akar "lakótársat" egyelőre! Ezen enyhén szólva kiakadtam, mert én élettársat és nem lakótársra vágyom. Mondtam is neki, hogy már lemondtam az együttélésről...eléggé megviselt és kiábrándított ez a beszélgetés. Lehet jobb is ez így.
2016. aug. 18. 13:01
 15/16 fru_ ***** válasza:

"egyelőre" - de még most sincs benne annyi gerinc, hogy világosan nem-et mondana.

A te terveidhez ő nem megfelelő ember.

2016. aug. 18. 13:11
 16/16 anonim ***** válasza:

Akkor nem passzolnak hosszútávon a terveitek. Azon érdemes elgondolkodni, ha valaki 4 év után csak egy lakótársnak tekintene.

NEKI lehet jó most ez a helyzet így, de a kapcsolatnak biztosan nem... Ez így elég egyoldalú. Te döntöd el, hogy benne maradsz-e, vagy kilépsz.

2016. aug. 18. 15:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!