Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Félős a lány, nem meri megtenn...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Félős a lány, nem meri megtenni, mit tegyek? Lejjebb a többi!

Figyelt kérdés

Sziasztok!

13 éves vagyok és még a télen az interneten keresztül szerelmes lettem egy lányba aki ugyanabba a suliba jár mint én, ő is szerelmes belém.

De nem mertem neki elmondani, hogy szerelmes vagyok belé!

Egyszer csak kaptam egy szerelmes levelet tőle a szerelmi vallomásával.

Igent mondtam neki, mert nagyon tetszik a lány.

De ő mondta, hogy a suliba senkinek ne mondjuk el mert piszkálnának minket. Ebbe is beleegyeztem.

És már tél óta levelezgetünk minden nap több óra hosszát. (szeretlek, csókollak stb..)

A suliba csak egymást nézzük minden szünetbe!

Mert ő egy osztállyal lejjebb van mint én!

Ő vele járok még mindig és már unom nézni, hogy mondjam meg neki, hogy járjunk nyilvánosan???

2010. ápr. 19. 18:32
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Suli után egyből jön értük a busz és mennek haza a társaival.
2010. ápr. 19. 18:48
 12/19 anonim ***** válasza:

szerintem szégyel..

vagy azvan hogy nem akarja h lássanak titeket a tanárok..és elmondják a szüleinek..és a csajmeg nem akarja megmondani a szüleinek h van pasija.. vagy nemtudom..

de a levelezés..már elégdedós.. suli után találkozzatok..vagy hétvégén hívd ki... és csókoljátok egymást élőbe..

2010. ápr. 19. 18:56
 13/19 A kérdező kommentje:
Attól én is félek, hogy a szüleim megtudják, mert akkor ők is szekálnálak. A tanárok azok nem olyan pronyok, azokkal nincs gond.
2010. ápr. 19. 19:02
 14/19 A kérdező kommentje:
De mégis, hogy mondjam el neki, hogy járjunk élőbe???
2010. ápr. 19. 19:03
 15/19 anonim ***** válasza:

(az előzővagyok.:) )úgy hogy szünetbe megkeresed.. elé állsz és megmondod vagy megvárod míg végez a napközibe.. vagy mitudomén.. asszem napközi előtt még ha rosz idővan akkor bentvannak a terembe akkor az egyik barátnőjének megmondod h hívja ki.. a fojosón vagy mitudom én hol.. nem lesznek anyira sokat mivel másoknak óra van.. hameg kintvan akkor meg leültök valahova és megbeszélitek...

na szóóvvaal..:D

megmondod neki a szemébe ha lehet.. és ő is rád néz.. hogy te többet akarsz mint levelezgetés... ha megkérdezi h hogy többet akkor aztmodnod h szünetbe legyetek együt nem muszáj nektek suliba fogdosni egymást vagy smárolni vagymitudomén... csak hogy együtlegyetek.:)

még holnap mond el neki..(: soksikert..:):)

am 14/L

2010. ápr. 19. 19:33
 16/19 anonim ***** válasza:

19:33-as vagyok.:D :)

ha akarsz még valamit írj privit.privibe írdle az msn-címed.és beszélünk (:.. én tapasztalatból mondok sok mindent (:

(nem azért mondom mert kell 1 pasi.. pasim van.:D.. csak segíteni akarok..:) )

2010. ápr. 19. 19:38
 17/19 A kérdező kommentje:
Kősz, megpróbálom majd reggel mikor kevesen vannak még a suliba.
2010. ápr. 19. 19:39
 18/19 A kérdező kommentje:
Amúgy szerintem ő sokkal jobban akar csókolózni mint én.
2010. ápr. 19. 19:41
 19/19 ördogfiokák válasza:
Hivd meg egy randira es ne foglalkozz a pletyKÁKKAL:)
2013. márc. 6. 15:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!