Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mostanában senki nemakar komoly kapcsolatot?

Figyelt kérdés

Hiába keresek egyszerűen nemtalálok olyan lányt aki komoly kapcsolatot akar... A legtöbbjük minden héten mássalvan közben meg sír hogy miért nincs valaki akinek nemcsak arra kell köüzben meg ő is pont ugyanolyan.... Már senkit nemérdekel az hogyha együttvannak minden jó,szeressék egymást,érdekelje hogy mivan a másikkal,necsalja meg stb stb? Sajna ahogy látom valahogy mostanában az ilyen dolgok eléggé kihaltak vagy nemtudom mitcsinálok rosszul....A legtöbb lány olyan hogy folyton buliba jár összejön ezzel azzal aki épp meghívta esetleg valamire stb.... Az nembaj ha buliba jár énis szoktam nem is kell hogy otthonülős legyen folyton de ha már egyszer van bartája akkor az miért nemjó neki és miértkell minden héten mást fölszednie? És sajna nemtalálni már olyan lányokat akik nem ilyenek(tisztelet a kivételnek).Ennyire nemérdekel már senkit ez az egész dolog?

17/F

2010. ápr. 19. 16:28
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:

hat en igazan szeretnek mar egy komoly kapcsolatot

17/L

2010. ápr. 19. 16:41
 12/28 anonim ***** válasza:

Na máris van 2 normális 16 éves lány a válaszadók között.

Artál már nekik, hogy nem ismerkednétek össze? :)

2010. ápr. 19. 16:42
 13/28 A kérdező kommentje:
Hát két éve találtam egy ilyet ő volt az első komolyabb szerelem is majdnem 1,5évig voltunk együtt de tavaly télen vége lett... azóta nemtalálok ilyen lányt :S
2010. ápr. 19. 16:42
 14/28 A kérdező kommentje:
Nemírtam :) De amilyen szerencsém van a normális lányok biztos hogy az ország másik felén laknak tőlem messze és azért nemlehet belőle semmi :S Ezzel is szívtam már
2010. ápr. 19. 16:43
 15/28 anonim ***** válasza:
amugy en is el jarok szorakozni de meg nem jottem ossze senkivel ugy hogy jarjunk csak hogy nha elvoltunk ezt ertse mindenki ugy ahogy akarja de ennek ellenere en szeretnek egy baratot akivel elmehetek EGGYUTT bulizni es h ne keljen ott keresni
2010. ápr. 19. 16:43
 16/28 anonim ***** válasza:
Én is így vagyok ezzel, csak lány vagyok. :\
2010. ápr. 19. 16:44
 17/28 anonim ***** válasza:

16:41 es vagyok es erdelyi magyar

nah most mindenki kifog itelni ;))

2010. ápr. 19. 16:44
 18/28 anonim ***** válasza:
Kapcsolat kezdés előtt, mindig magadat ismerd meg. Általában 70% pasiknak/csajoknak nem tud 4-5 mondatot beszélni magáról, bemutatkozni.
2010. ápr. 19. 16:45
 19/28 A kérdező kommentje:
És az hogylehet hogy ide pedig csomó lány ír aki olyan mint akit én keresek találni pedig mégsem találok? Ittfogok már keresni valakit komolyan :D Aki Vác felé lakik és ilyen sikítson :D
2010. ápr. 19. 16:46
 20/28 A kérdező kommentje:
Hát én tudok azért bár elsőre nemannyira megy az tény :) De ha már beszéltünk egy kicsit és nemazvan hogy egyikünk sem tud mit írni szóval van mindig téma akkor tudok elég sokat beszélni és élőben is ha kell :)
2010. ápr. 19. 16:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!