Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm (volt barátnőm) megcsalt az egyik "kedves"haverommal (volt haverommal). A csajt szeretem, de most mit csináljak? Bővebben lent!
Hát ez azért annyira nem könnyű...
Így menne nem is haboznék...
Na persze, 100% a csaj a hibás, mert a pasiknak mindig megengedett, hogy csapják a szelet, ilyen mondvacsinált indokkal, hogy ösztön? Ne legyetek nevetségesek!
Egy kapcsolat két emberen múlik. Vagy azért lép félre, mert valami nem stimmel a kapcsolatban, és megbotlott, vagy mert gyenge jellem, hogy ellenálljon a pasasok csábításának. (persze, elvárnátok, hogy minden nő rendelkezzen atombiztos jellemmel?:D)
Szerintem amúgy nem szerelmes már a lány, ha ez megtörténhetett - az alkohol meg nem indok semmire, csak feloldja a gátlást... ha valamit alkohollal művel az ember, azt anélkül is megtenné, ha nem félne/lenne benne elég gerinc.
Amit én tennék abban az esetben, ha még szeretném a csajt: megpróbálnám megbeszélni vele, miért történhetett (elvégre mégiscsak 31 hónapja vagyunk együtt), és hogyan lehetne folytatni... Azt már neked kell tudni, kérdező, hogy te mit bírsz elviselni. Ha a sértett önbecsülésed erősebb, mint a szerelem és megbocsátás, akkor hagyd ott.
A haver meg természetesen lapát, ő is visszakozhatott volna, de ehelyett inkább rástartolt a barátnődre...
Sohasem az a probléma, hogy furcsa érzések jönnek fel, mert bármikor, bárkivel megeshet(!) hanem az, hogy ki játszik arra rá. 24L
könnyű mondani, de szerintem hagyd mindkettőt..nemérdemled meg hogy szenvedj ilyenek miatt:):/
16/L
felejtsd el.. kezdj új életet. másik haverral. és barátnővel. (:
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!