Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Minden csaj rémálma most az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Minden csaj rémálma most az én életem! Mit tehetnék? Csajok HELP!

Figyelt kérdés
A srác akit tiszta szívből szeretek elhagzott, mert későn jöttem rá, hogy jobban szeretem őt az életemnél is. Bármit megtennék, hogy kapjak még egy eséjt tőle. De nem tudom, hogy hogy kezdjem. Félek, hogy elutasít, mert abba belehalnék. De tudnom kell, hogy 100%-ig biztosüe abban, hogy már nem szeret engem, mert valaha szeretett. Két hónapja dobott de nem tudom elfelejteni. Hasonló helyzetben lévő csajok válaszát, véleményét várom.
2010. ápr. 19. 13:47
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Szia. Én is ilyen helyzetben vagyok:( Március 29-én szakított velem a barátom, úgyhogy még nagyon friss. Ráadásul most, április 12-én volt a névnapja, úgyhogy aznap is rossz kedvem volt. Az a furcsa, hogy sírt Ő is, azóta is keres, kérdezgeti, hogy hogy' vagyok és hogy tudja-e anyukám, hogy szakítottunk... Ja meg minden alkalmat megragad, hogy megérintsen, stb. cirógat, mint eddig... Szóval lehet, hogy vissza akar jönni, de nem mer. Én úgy csinálom, hogy nem nyaggatom, mert lehet, hogy azzal elrontanám még a barátságunkat is. Jövőre osztálytársak leszünk, abban bízom, hgoy visszajön hozzám, mert esetleg újra fellángol benne a tűz, ha újból egymás közelében leszünk. Sajnos anyukám mérgezte meg a kapcsolatunkat, mert nem engedett minket találkozni, csak nagyon ritkán. (Vakok vagyunk (beszél a sz.gépem, ne lepődj meg), úgyhogy könnyű volt anyukámnak....) Szóval hagyom, nem nyaggatom és várok. Piszkosul fáj, de ha szeretném, hogy esetleg visszajöjjön, akkor uralkodnom kell magamon és nem szabad rajta lógnom. Hatásosnak bizonyul, mert keres:) Sajnálom, hogy Te si ebben a cipőben jársz:( Kívánom, hgoy visszakapd, vagy ha mégsem, akkor ne sokáig emésszen a bánat. Üdv! Vivien
2010. ápr. 19. 15:48
 12/14 anonim ***** válasza:
NE VÁRD VISSZA MERT OKA VAN HOGY NINCS VELED lépj tovább..
2010. ápr. 19. 16:00
 13/14 A kérdező kommentje:
Hát kaptam hideget meleget. A beszólásokat lesz@rom, vannak még hülyék a világon. Abban lehet valami, hogy ne nyaggassam. Eddig nem is tettem, úgy kb két nap egymás után még frissébeá megkérdeztem, hogy biztosüe benne és azóta nem is beszélek vele egyáltalán. Sőt még ő húzta fel az orrát, mert ha meglát elcsapja a fejét vagy elfordul tőlem vagy hasonlók, de az okát nem értem.
2010. ápr. 19. 18:27
 14/14 A kérdező kommentje:
Egyébként meg aki tizenévesen nem volt szerelmes, az csak fogja be a lepcsest és hagyja azt szeretni és élni aki akar és tud!!
2010. ápr. 19. 18:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!