Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Minden csaj rémálma most az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Minden csaj rémálma most az én életem! Mit tehetnék? Csajok HELP!

Figyelt kérdés
A srác akit tiszta szívből szeretek elhagzott, mert későn jöttem rá, hogy jobban szeretem őt az életemnél is. Bármit megtennék, hogy kapjak még egy eséjt tőle. De nem tudom, hogy hogy kezdjem. Félek, hogy elutasít, mert abba belehalnék. De tudnom kell, hogy 100%-ig biztosüe abban, hogy már nem szeret engem, mert valaha szeretett. Két hónapja dobott de nem tudom elfelejteni. Hasonló helyzetben lévő csajok válaszát, véleményét várom.
2010. ápr. 19. 13:47
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Néha megesik, hogy nem esik.
2010. ápr. 19. 13:49
 2/14 A kérdező kommentje:
Nem baromságokat kértem hanem válaszokat értelmes emberektől...egyébként 16/L
2010. ápr. 19. 13:51
 3/14 anonim ***** válasza:
16évesen... jobban szeretni mint az életed? Ugyan, ne viccelj! Gyerek vagy még. Millió férfi áll még előtted, akik közül választhatsz! ilyen fiatalon élni kell, nem az igazit keresni!Hagyd őt! Ha el tudott hagyni téged, akkor valószínű nem voltál neki fontos! Keress olyat, aki megérdemli az odafigyelésed! 30/L
2010. ápr. 19. 13:54
 4/14 anonim ***** válasza:
Azért beszéltek még néha?
2010. ápr. 19. 13:55
 5/14 anonim ***** válasza:

13:45 igazad van, de azért 16 évesen is vannak már érzelmei az ember lányámak, biztos ő is tudja a nézetet amit írtál, de ha az a pasi kell akkor az kell, sajnos ilyenek az érzelmek.

30L

2010. ápr. 19. 13:57
 6/14 anonim ***** válasza:

Az ilyen jó tanácsok miatt hagyhatott el a 18 éves barátnőm kedves második válaszoló, és nem is tudod micsoda fájdalmat jelentett nekem az hogy még élnie kell. Sajnálatos hogy vannak ilyen emberek, akik azt a véleményt osszák, hogy ennyi, meg ennyi idősen még élni kell és cserélgetni kell a partnereket, egyik kapcsolatból ki rögtön a másikba be ! Szomorú. Egyébként ha szeret, akkor megkeres, addig meg ne zaklasd, mert magadat hozod kiszolgáltatott helyzetbe tégy úgy mintha Neki lenne Rád szüksége, és nem pedig fordítva. Sikereket az életben. De van egy mondásom ami talán segíthet abban hogy vélekedj az olyan emberekről, akik mások érzéseire fittyethányva tesznek meg akármit amit csak nem szégyellnek.

"Szar embernek szar a párja!"

Ezt sose felejtsd, és máris jobb kedved lesz tőle :P

2010. ápr. 19. 14:15
 7/14 anonim ***** válasza:

mivel te ismered, te tudod mi kell neki és add meg :)

amit én tennék:

elhívnám egy közös programra, jót szórakoznék vele, és a kacsolatunkat nem hoznám fel témába!!!

így ő kíváncsi lesz, hogy minek hívtad el, ha nem kartál semmit, ,és hogyhogy? nem akarnál semmit?ezzel fel kelted az érdeklődését :)

2010. ápr. 19. 14:18
 8/14 anonim válasza:
Egy jó cida után biztos visszamegy hozzád!
2010. ápr. 19. 14:35
 9/14 anonim ***** válasza:
Gondolomnem a nyelvtanszakkörön ismerted meg. Öld meg magad, az biztos segít.
2010. ápr. 19. 14:49
 10/14 anonim ***** válasza:
és abba nem halsz bele,hogy nem is próbálkozol csak itt mereszted a segged és másoktól kérsz tanácsot,miközben a napnál is világosabb hogy átkéne hozzá menned és levetkőzni fehérneműre és felkínálnod magad "most vagy soha "címen?????
2010. ápr. 19. 15:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!