Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fiúk! Ti se szóltok hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Ti se szóltok hogy programotok lesz?

Figyelt kérdés
Mind a ketten szabadságon vagyunk. Egész délelőtt hivatalban voltunk, az egyik barátja többször is hívta. Félszavakból azt vettem ki el akarnak menni délután. Azóta eltelt pár óra. Főztem is ebédet. Megint felhívta a páromat a barátja hogy akkor fél óra és mehetnek is. Párom nekem semmit se mondott. Lazán lefeküdt mellém és én kérdeztem meg hova mennek miért nem mond erről nekem valamit. Tegnap estét is a haverjával töltötte. Nekem semmi bajom ha vele akar lenni. De nem értem nekem miért nem szól? Mondtam neki, meg is kérdeztem, erre letámadott hogy nem volt biztos, és megsértődött.
2016. aug. 9. 13:36
 1/7 anonim válasza:
Hülye a barátod
2016. aug. 9. 13:44
 2/7 anonim ***** válasza:
52%

Már előre látom, hogy nem lesz hosszú életű ez a kapcsolat! Bocsi.

A pasid egyszerűen nevetségesen viselkedett.

2016. aug. 9. 13:53
 3/7 anonim ***** válasza:
76%
Én arról is szólok ha lemegyek a boltba tejért. Szerintem egy kapcsolatban normális, hogy tudjuk hol van a párunk.
2016. aug. 9. 13:53
 4/7 anonim ***** válasza:
Az enyém fordítva működik. MINDEN lépéséről tudok, mert hív. Sose kértem ilyet tőle, de hozzászoktam.
2016. aug. 9. 14:37
 5/7 anonim ***** válasza:
45%

Nagyon ritkán.

A kontrollmániások és érzelmi zsarolók máson kénytelenek kiélni a hajlamaikat.

"Majd jövök."

2016. aug. 9. 14:44
 6/7 anonim ***** válasza:
Nem véletlenül nem szólt. Rosszban sántikál.
2016. aug. 9. 14:56
 7/7 PearlDiver ***** válasza:
Ha letámadott, akkor valami zavarja, frusztrálja, vagy hasonló. Nem biztos, hogy veled kapcsolatos, és az sem, hogy komoly dolog. Ha szép türelmesen megpróbálod kideríteni, mitől ilyen ingerült, az segíthet egyenesbe hozni a helyzetet.
2016. aug. 11. 02:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!