Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Elhagyta magát a párom, már...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elhagyta magát a párom, már szinte nem is kívánom. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

1,5 éve vagyunk együtt. Belsőre, és mint ember ugyanúgy imádom, nincsenek gondok a kapcsolatunkban, viszont pár hónapja úgy érzem, hogy egyszerűen elhagyta magát. Amikor megismerkedtünk, baromi dögös pasi volt, nagyon odafigyelt a testére, meg mittudomén, és hát egy ismerkedésnél nyilván imponál a külső is. Most viszont tényleg kezd leereszteni, sose mondja meg, de szerintem 6-7kg-ot tuti felszedett, ennek az az oka, hogy főleg mostanában egyre több a haverokkal sörözés, meg "rendeljünk egy pizzát", meg anyámkínja. Én nagyon odafigyelek magamra, a külsőmre, és azért ezt a páromtól os elvárom. Nagyon sokáig együtt jártunk edzeni, futni a Margitszigetre, stb., most alig tudom elrángatni, jó, ha 2 hetente egyszer eljön velem, a cigire is visszaszokott..

Tudom, és én is úgy gondolom, hogy nem minden a külső, de én anno beleszerettem valakibe, és már csak a halvány nyomait látom annak az embernek. Most azt nyilván nem mondhatom, hogy "menjél gyúrni, mert kezd nőni a sörhasad, és nem kívánlak", meg hasonlók, de kicsit kezdem magam kényelmetlenül érezni, kezd kihűlni a szexuális életünk, és ezt ő is észre fogja venni egy idő után, az tuti. De egyébként nem látom, hogy ő elégedetlen lenne magával vagy valami, pedig korábban tényleg nagyon hiú volt.

Mit tegyek? Nem akarom megbántani, imádom őt, de ahj..

30 éves lesz amúgy

2016. aug. 2. 21:31
1 2 3 4 5 6
 31/56 anonim ***** válasza:

"Lehet, hogy 10 év múlva majd csomót köthetek a melleimre, viszont az a természet velejárója, NEM LEHET mit tenni ellene. "

Ezt te írtad.

2016. aug. 9. 10:19
 32/56 anonim ***** válasza:

Ez is kamu,hogy nem lehet tenni ellene,dehogynem lehet.

Edzés,diéta,kardió.

Ennyi a titok,szépen személyi edzővel eddzel,odafigyelsz a kajára,nincsen csokika,meg édesség,és ennyi.

Nézd meg Rubint Rékát,Sarka Katát.

Igen várom a támadást majd néhánytól,de akkor is meg lehet nézni hogyan néznek ki.

2016. aug. 9. 10:20
 33/56 anonim ***** válasza:

Calm down people, sztem ez csak egy hecc-kérdés.

Belinkelem nektek újra a kérdezőtől a képet, hogy ne feledjétek, hogy a vihar a biliben egy alulexponált kép és 2 korsó sör miatt van :D

A Jóisten óvjon meg minden férfit az ilyen nőktől!

[link]

2016. aug. 9. 10:27
 34/56 anonim ***** válasza:

Nem ez igényesség,igaza van.

A srác lehet most picit szedett fel,de az elvet kell megérteni,hogy kezdi ,,elhagyni magát",a kérdező,ahogy írja edz,odafigyel,akkor a srácnak is kötelessége vagy menjen és keressen egy elhízott nőt,ott a lehetősége.

A srác figyelhetne magára és nem kellene sört innia,mert prolik itala egy,kettő undorító hasad lesz tőle,megpörsensz mint a pizzától.

Inkább a hálát kellene adni egy ilyen nőért mint a kérdező,hogy a hájas pics..ját kell nézze a pasija,és nem a löttyös combjait.

Akkor majd rájönni mit veszíthet.

Igényesség önmagammal szemben.

2016. aug. 9. 10:35
 35/56 anonim ***** válasza:

46%

Te láttál valaha élő nőt közelről is?

Megnézted a fentebbi képet?

A kérdező egyszerű felszínes picha, semmi több, egy kicsivel sem.

Azt hiszi, hogy majd valami poroszos szellemben kihúzza a srác még 40 évig protein-shakeen és kreatinon tartva, miközben ő majd a gravitációra fogja, mikor megereszkedik, főleg szülés után, akár az olvadó sajt a mikróban :)

És látod mit tervez mondani: az "természetes".

Mindeközben a srác elhízott? Nem, ba.szki, rohadtul nem!!

Ha ilyet nyivákolna nekem a csajom, egy szaros tangában raknám ki a ház elé az aszfaltra.

"Ettél egy pizzát, te vadállat, én meg rád áldoztam a fiatalságom..."

Az eszem megáll az ilyenektől.

2016. aug. 9. 12:42
 36/56 anonim ***** válasza:

Igen láttam,az én barátnőm is edz heti 4-szer és odafigyel,ahogy én is még jobban.

Sőt még jobban ott a kulcs,még jobban figyelek magamra.

Mert mivel piacképes a lány,sok sok férfinak kellene ezért mivel nagy a konkurencia ezért mindig előbb kell járjál.

Én például a spanglit raktam le azonnal,mert mondta ez neki nem pálya,és kész másnap nem szívtam,ennyi az egész.

Plusz régen mindig szedtem a szőrömet kérte hagyjam meg,meghagytam.

Lehet kidobnád a csajod de te fogod a rövidebbet húzni,mert csinos vékony nő kuriózum,nézzél szét,főleg ha nőiesen öltözködik,múltkor a strandon láttam egy azaz egy darab szexy nőt a barátnőm volt konkrétan :))),mind dagadt löttyedt söpredék volt,a pasik szintén nyikhaj vagy dagadtak.

Tehát ha az egyik nem fejlődik a kapcsolatban rövid úton a másik kivágja és jogosan.

Elhiheted láttam élő nőt közelről,akiért nagyon sokan a kezüket is odaadnák.

2016. aug. 9. 13:06
 37/56 anonim ***** válasza:

Szóval számodra a nő csak egy státuszszimbólum.

Egy olyan BMW, amelyik beszól, ha nem öltönyben száll be vagy túl alacsonyan tartod a fordulatszámát...

Én nem nagyon tudom magam ilyen kapcsolatban elképzelni, főleg, mert akármilyen büszke is lehetsz magadra, mindig lesz, akinek nagyobb a bicepsze, kisebb a segge,stb.

Akkor ezek szerint jogos, ha otthagy téged egy ilyenért bármikor, hisz a másik alfább az alfánál, ugyanúgy 4-szer edz egy héten, de sokkal látványosabb az eredménye?

És mit fogsz tenni, te 8-szor jársz majd el ezentúl?

Ennek sos elenne vége.

Nem hiszem, hogy egy kapcsolatban Damoklész kardja alatt kelljen végig működni és úgy viselkedni, mintha egymás dísztárgyai lennénk.

Nem azt mondom, hogy hagyjuk el magunkat nyugodtan, én is edzek majd minden nap, de nehogy már egy pizza vagy 2-3 hét lazulás cassus belli legyen.

2016. aug. 9. 13:23
 38/56 A kérdező kommentje:
#32 : Rubint Réka, Sarka Kata? Sikerült felhoznod példaként két szilikonmellű műnőt? GRATULÁLOK :DDD
2016. aug. 9. 13:30
 39/56 anonim ***** válasza:

Akkor Huszár Zsófi,tessék. :)

Nem műnők hanem igényes nők,csak ki mit vesz észre.

2016. aug. 9. 13:36
 40/56 A kérdező kommentje:

Komolyan, még mindig nem hiszem el, hogy képtelenek vagytok felfogni a kérdésemet. Azt hittem, ennyire buta emberek nincsenek, na lám, mégis.

NEM az az 5-6 kg plusz érdekel, ami rajta van. Hanem az életmódja, ami miatt ez feljött rá. Amit FOLYAMATOSAN folytat. És aminek köszönhetően nemsokára majd nem 5-6 lesz hanem 10-12. Ezt nem bírjátok megérteni???

Visszaszokott a cigire, ami nem elég, hogy undorítóan büdös, de az egészségére is káros, azt persze egyik okoskodó sem említette meg, csak hogy én milyen felszínes vagyok.

Nehogy már egy pizza meg pár sör miatt kiakadjak...az a pár sör átlagban napi HÁROM. Heti HUSZONEGY! De ti biztosan tapsikolnátok a párotok mellett, igaz?

Ha én ilyen emberre vágytam volna, akinek ez az életvitele, akkor olyat kerestem volna.

Lehet felszínesnek nevezni, ti viszont komplett idióták vagytok, és egy kérdés értelmezése is nehéz számotokra.

2016. aug. 9. 13:37
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!