Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nem kívánom a párom mit tegyek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem kívánom a párom mit tegyek?

Figyelt kérdés
Az utóbbi időben ferjem eleg sok felesleget szedett magára így nem kívánom őt annyira mint azelőtt es mar a szexuális életünk sem olyan aktív mint volt. Mar mondtam neki hogy fogyhatna de akkor meg megsértődött, ha egészségesebben főzök inkább főz maganak valami mást. Van erre valami megoldás? 27/N
2016. máj. 21. 10:30
 1/8 anonim ***** válasza:
77%
Uj etrend es uj ferj.
2016. máj. 21. 10:34
 2/8 anonim ***** válasza:
79%

A mozgásban segíts neki inkább, ne a főzőcskézéssel tudd le azt az egészet. Találj ki olyan közös programot, amivel kalóriát égethettek. Legyen az futás, bringázás, valamilyen túrázás, stb. Sokkal szívesebben fogja csinálni, ha mellette állsz te is, és vele együtt csinálod.

Én sem örülnék, ha csak elém dobnál valami zöldségförmedvényt, hogy "egyél, mert dagadt vagy". Nyilván ez elég szélsőséges példa volt most, de érted.

30F

2016. máj. 21. 10:42
 3/8 Titusztitusz ***** válasza:
11%
Szerintem ez már csak önáltatás, hogy "azért nem kívánom a férjemet, mert felszedett magára néhány kilót"...Valszeg MÉLYEBB OKOK játszhatnak szerepet ezen jelenség során...Na...AZ IGAZI okokkal próbálj meg szembenézni...Ha van hozzá persze bátorságod...
2016. máj. 21. 10:46
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Ameddig a férjeddel nem tisztázod és ő nem akar változtatni, nem sokat tehetsz. Attól, mert hetente 1-2 alkalommal elmentek sétálni, nem adja le a több hónap óta felszedett plusz kilókat, főleg, ha nem is étkezik megfelelően, mert magának főz mást. Vagy ő kezdi el és Te támogatod, vagy elfogadod így. Senkit nem lehet feltolni a létrán, ha ő maga nem akar azon felmenni. 26/f
2016. máj. 21. 10:47
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Sportolhatsz te egész nap, ha az étrended nincs rendben, akkor nem fogsz fogyni.
2016. máj. 21. 10:48
 6/8 A kérdező kommentje:

Nem arról van szó hogy csak élétolom a zöldségeket. A gyerekekkel napi szinten járunk bicozni, focizni meg ilyenek de ő ebben sem akar részt venni.

Az meg hogy mélyebb okok. Miert áltatnam saját magam? Nem is teszem. Nagyon jo a kapcsolatunk persze vannak bökkenők de kinél nem? Mindent meg tudunk beszelni ebben az egyben hajthatatlan.

2016. máj. 21. 10:52
 7/8 anonim ***** válasza:
22%
Èn úgy fogyasztottam le hogy hagytam hogy ő többet mozogjon az ágyba jó sok szexel :))))
2016. máj. 21. 10:53
 8/8 Titusztitusz ***** válasza:
47%
Kérdező...Én valahogy nem tudom elhinni sehogyse azt, hogy egy nő CSAK AZÉRT mert a férje felszedett néhány plussz kilót,ÉS CSAKIS AZÉRT, már nem kívánja szexuálisan...És ezért tanácsolnám a magam részéröl továbbra is azt, hogy NÉZZ MAGADBA mélyebben, és tedd fel majd ÚGY a kérdésedet, de saját magadnak...(Persze ez csak az én tanácsom...Végülis azt teszel amit jónak gondolsz...)
2016. máj. 21. 10:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!