Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem kívánom a szexet ha szeretem őt?
Valami változást észleltem magamban és ez megijeszt.
Nagyon szeretem a párom vagyom az ölelésére csókja ira, a társaságában szeretnék mindig lenni és vele beszélgetni, osszebújni.
Viszont egy ideje magát a szexet nem kívánom. Miért van ez mi a baj velem? Elmondani nem merem mert nem akarom hogy azt higgye nem szeretem mert továbbra is szeretem.
Minden mást kívánok vele a szexet pedig nem miatta nem hanem általánosságban nem.
Nem kezdtél el szedni valamilyen gyógyszert? Fogamzásgátló?
Ha a testi kontaktust igényled csak magát a szexet nem akkor ott valami fizikai dolog áll a háttérben.
38F
Mindent igénylek csak magát az aktus részt nem. Eddig sosem volt ilyen gondom.
Az viszont igaz hogy most nagyon stresszes az életem
"az viszont igaz hogy most nagyon stresszes az életem"
Akkor ne csodálkozz, tapasztalatból mondom, hogy vannak ilyen időszakok, amikor az ember nem kívánja a szexet, ilyen ha idegeskedsz, folyamat stresz ér, kattogsz/aggodalmaskodsz valamin. Ezek a csökkentik a libidót.
Amint ez elmúlik, már visszatérsz te is újra, ne aggódj. :)
És nyugodtan megmondhatod neki, ha értelmes, meg fogja érteni.
24L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!