Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az lenne a lényeg hogy nem kívánom, de imádom és szeretem, mit csináljak?
Figyelt kérdés
Sziasztok, 3 éve vagyunk együtt, nagyon jó kapcsoltban élünk arról a részről hogy nincs sose vita, ha éppen nincs vacsi akkor be tud nyúlni a hűtőbe vagy hogy ha másodjára is bundás kenyér van az akkor is jó. Filmezünk, sokat csavargunk együtt. Egy éve már együtt élünk. Nem tudom hogy miért de nem is kell nem is hiányzik a szex... úgy vagyok vele hogy amikor mondja vagy már úgy gondolom hogy biztos régebben volt akkor legyen egy és akkor egy ideig megint ki van pipálva. illetve nem nyüg amikor van. Nem tudom hogy mi a baj velem.2015. dec. 23. 06:58
1/5 anonim válasza:
Véletlenül nem szedsz fogamzásgátlót?
2/5 anonim válasza:
Én férfiként vagyok így. Nekem az az oka, hogy szét vagyok terhelve és sokszor aludni sincs időm nemhogy szexelni.
3/5 A kérdező kommentje:
szedtem gyógyszert, de most kismama vagyok... de ez így van volt mindig is... párom meg ugye igényelni akár heti 3-4-5 alkalommal is... van hogy én gondolkozok el hogy huu sztem már vagy 2 akár három hete nem is volt. és akkor rá veszem magam hogy nha jó legyen egyszer. ritkán van az hogy magamtól jön rám, hogy akkor most legyen. lehet hogy a fogamzásgátló volt a baj régebben, most meg a terhesség? mert tényleg nagy pocival sehogy sem jó az tudom, de vmi csak van a dolgok mögött.
2015. dec. 23. 10:36
4/5 A kérdező kommentje:
vagy majd most ha megszülök mondani kéne a nőgyógyászomnak? vagyis akinél szülök? dehát mit mondjak neki? meg a másik hogy sztem hogy ha a hónapban minden nap lenne, akkor én azok közül is vagy ha párszor élvezek el... de nem aggódok miatta, meg volt páromnak örömöt szereztem és ennek örülök. azt tudom hogy ki kell tapasztalni de istenem már több éve ez megy.
2015. dec. 23. 10:40
5/5 anonim válasza:
" hogy biztos régebben volt akkor legyen egy és akkor egy ideig megint ki van pipálva. "
AZért ez nem gyenge! :D de a bundáskenyeres se rossz! XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!