Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon szeretem a barátom, de mostanság nem kívánom, mit tegyek?
Figyelt kérdés
Már együtt vagyunk másfél éve, és eddig minden rendben volt eleinte nagyon kívántam alig vártam, hogy együtt legyünk, de már egy ideje nem kívánom, úgy érzem unalmas, mindig ugyan az, már nem is vágyom rá egyáltalán pedig nagyon szeretem. Magát a szexet kívánom de vele nem. Igazából nem merem neki ezt elmondani nem akarom megbántani, de magától nem veszi észre, hogy minden olyan monoton, ő kielégül én nem.2014. júl. 31. 21:23
1/3 anonim válasza:
ha ezt érzed, akkor bocs, de nem szereted
2/3 RRR válasza:
vagy elaludt a tűz benned
vagy
tele lett a hócipőd azzal,hogy nem tud kielégíteni
beszélj vele ,hogy mit merre hogy legyen orgazmusod
vagy
segítsd be magadnak,vedd át az irányítást
old meg ha szereted
3/3 anonim válasza:
a rossz szex még egy amúgy tökéletes kapcsolatot is megfúrhat..
Beszélj vele róla! Kezdeményezz te, legyenek "játékok" a hálószobában, újítsatok! Ne emiatt legyél kielégületlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!