Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Elhagyta magát a párom, már...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elhagyta magát a párom, már szinte nem is kívánom. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

1,5 éve vagyunk együtt. Belsőre, és mint ember ugyanúgy imádom, nincsenek gondok a kapcsolatunkban, viszont pár hónapja úgy érzem, hogy egyszerűen elhagyta magát. Amikor megismerkedtünk, baromi dögös pasi volt, nagyon odafigyelt a testére, meg mittudomén, és hát egy ismerkedésnél nyilván imponál a külső is. Most viszont tényleg kezd leereszteni, sose mondja meg, de szerintem 6-7kg-ot tuti felszedett, ennek az az oka, hogy főleg mostanában egyre több a haverokkal sörözés, meg "rendeljünk egy pizzát", meg anyámkínja. Én nagyon odafigyelek magamra, a külsőmre, és azért ezt a páromtól os elvárom. Nagyon sokáig együtt jártunk edzeni, futni a Margitszigetre, stb., most alig tudom elrángatni, jó, ha 2 hetente egyszer eljön velem, a cigire is visszaszokott..

Tudom, és én is úgy gondolom, hogy nem minden a külső, de én anno beleszerettem valakibe, és már csak a halvány nyomait látom annak az embernek. Most azt nyilván nem mondhatom, hogy "menjél gyúrni, mert kezd nőni a sörhasad, és nem kívánlak", meg hasonlók, de kicsit kezdem magam kényelmetlenül érezni, kezd kihűlni a szexuális életünk, és ezt ő is észre fogja venni egy idő után, az tuti. De egyébként nem látom, hogy ő elégedetlen lenne magával vagy valami, pedig korábban tényleg nagyon hiú volt.

Mit tegyek? Nem akarom megbántani, imádom őt, de ahj..

30 éves lesz amúgy

2016. aug. 2. 21:31
1 2 3 4 5 6
 21/56 anonim ***** válasza:

A pasid fotoja lattam az a mondas jutott eszembe, h most panaszkodsz, vagy dicsekszel?:-)))))

Frankon, ha az en pasimnak lenne ilyen teste akkor az tokeletes lenne:-))

2016. aug. 3. 14:38
 22/56 anonim ***** válasza:

Én szeretném egy 30*40 cigánybarokk keretbe foglalva a kérdező által mutatott before-after képet és aláírni 18 comic-sans betűkkel a 21-es hozzászólótól ezt az idézetet: "ezért tart itt a magyar ahol,kihat az életükre a lakásukra a munkájukra,a kocsijukra.Mindenre,el vannak ha egy picit többet kellene lépni már az derogál,itt is ezt látom.

Kapcsolatba kerültek lehet hízni mint egy disznó"

Valaki meg tudná csinálni?

2016. aug. 3. 14:42
 23/56 anonim ***** válasza:
21-es te láttad a kérdező által belinkelt előtte-utána képet? Biztos az a jó szó rá, hogy "hízni mint egy disznó"?
2016. aug. 4. 14:43
 24/56 anonim ***** válasza:

Lehet félre érthető voltam utolsó kettő.

Én az elvre gondolok,hogy tipikus az az eset,hogy kapcsolatba kerülnek és onnantól ,,beleülnek a kapcsolatba":

-Elhízás

-Már nem olyan szexy

-Slampos lesz

-nem törődik a külsejével

A srác meg elindult egy úton ami a lejtő már,mert szépen gondolom már belesz..rik az egészbe nem akar tetszeni hiszen meg van a másik lehet magunkat elhagyni.

Pedig NEM,pont kapcsolatba kell még jobban beletenni a dolgokat,mert a másik a ,,fullos" énbe szeretett bele nem abba amivé válnak egyesek egy párkapcsolatba.

Tehát joggal fog a szenvedély zuhanni,nem fogja kívánni,szexmegvonás és a végén megcsalás lesz mert ha otthon nem kapom meg akkor megyek máshoz mivel ,,piacképes" vagyok és van lehetőségem.

Ezt kellene megérteni mindenkinek.

Ha felvesznek dolgozni a Googlehoz mondjuk aztán úgymond megcsinálom éppen,hogy amit kérnek,vagy belesz..rok akkor szépen kivágnak és keresnek mást,ugyanez van itt is.

2016. aug. 4. 15:08
 25/56 anonim ***** válasza:
Utolsó, ezzel totál egyet értek, és egyet is értettem a kérdezővel, amíg meg nem láttam a képet. Ezek alapján nem igazán tudom elképzelni, hogy a srác elhagyta magát.
2016. aug. 5. 10:11
 26/56 anonim ***** válasza:

25

nézd már meg azt a qrva képet, please.

elveke... csudaszép dolgok, de a kérdező csak hisztizik.

Remélem szakít a sráccal és majd visszagondol rá szép emlékezetében, mikor már akár csomót köthet a melleire... úgy 10 év múlva.

2016. aug. 5. 10:34
 27/56 A kérdező kommentje:

Te tényleg nem érted???

Lehet, hogy 10 év múlva majd csomót köthetek a melleimre, viszont az a természet velejárója, NEM LEHET mit tenni ellene.

Az viszont egy forintjába nem kerül, hogy lehúzz a belét és elmenjen futni, vagy éppen ne igyon meg minden este három sört.

2016. aug. 7. 10:35
 28/56 anonim ***** válasza:
Nem igaz, rendszeres sport és egészséges életmód mellett nem fogsz csomót kötni a melleidre...
2016. aug. 8. 10:54
 29/56 A kérdező kommentje:

Fogadjunk, hogy "férfi" vagy, f.aszfej...

De ha már itt tartunk, ÉN teszek azért, hogy úgy nézzek ki, ahogy kinézek, le is írtam. Látom az olvasás meg a szövegértés nem az erősséged.

2016. aug. 8. 13:56
 30/56 anonim ***** válasza:
Nő vagyok, de mindegy...
2016. aug. 9. 10:18
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!