Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elhagyta magát a párom, már szinte nem is kívánom. Mit tegyek?
1,5 éve vagyunk együtt. Belsőre, és mint ember ugyanúgy imádom, nincsenek gondok a kapcsolatunkban, viszont pár hónapja úgy érzem, hogy egyszerűen elhagyta magát. Amikor megismerkedtünk, baromi dögös pasi volt, nagyon odafigyelt a testére, meg mittudomén, és hát egy ismerkedésnél nyilván imponál a külső is. Most viszont tényleg kezd leereszteni, sose mondja meg, de szerintem 6-7kg-ot tuti felszedett, ennek az az oka, hogy főleg mostanában egyre több a haverokkal sörözés, meg "rendeljünk egy pizzát", meg anyámkínja. Én nagyon odafigyelek magamra, a külsőmre, és azért ezt a páromtól os elvárom. Nagyon sokáig együtt jártunk edzeni, futni a Margitszigetre, stb., most alig tudom elrángatni, jó, ha 2 hetente egyszer eljön velem, a cigire is visszaszokott..
Tudom, és én is úgy gondolom, hogy nem minden a külső, de én anno beleszerettem valakibe, és már csak a halvány nyomait látom annak az embernek. Most azt nyilván nem mondhatom, hogy "menjél gyúrni, mert kezd nőni a sörhasad, és nem kívánlak", meg hasonlók, de kicsit kezdem magam kényelmetlenül érezni, kezd kihűlni a szexuális életünk, és ezt ő is észre fogja venni egy idő után, az tuti. De egyébként nem látom, hogy ő elégedetlen lenne magával vagy valami, pedig korábban tényleg nagyon hiú volt.
Mit tegyek? Nem akarom megbántani, imádom őt, de ahj..
30 éves lesz amúgy
A pasid fotoja lattam az a mondas jutott eszembe, h most panaszkodsz, vagy dicsekszel?:-)))))
Frankon, ha az en pasimnak lenne ilyen teste akkor az tokeletes lenne:-))
Én szeretném egy 30*40 cigánybarokk keretbe foglalva a kérdező által mutatott before-after képet és aláírni 18 comic-sans betűkkel a 21-es hozzászólótól ezt az idézetet: "ezért tart itt a magyar ahol,kihat az életükre a lakásukra a munkájukra,a kocsijukra.Mindenre,el vannak ha egy picit többet kellene lépni már az derogál,itt is ezt látom.
Kapcsolatba kerültek lehet hízni mint egy disznó"
Valaki meg tudná csinálni?
Lehet félre érthető voltam utolsó kettő.
Én az elvre gondolok,hogy tipikus az az eset,hogy kapcsolatba kerülnek és onnantól ,,beleülnek a kapcsolatba":
-Elhízás
-Már nem olyan szexy
-Slampos lesz
-nem törődik a külsejével
A srác meg elindult egy úton ami a lejtő már,mert szépen gondolom már belesz..rik az egészbe nem akar tetszeni hiszen meg van a másik lehet magunkat elhagyni.
Pedig NEM,pont kapcsolatba kell még jobban beletenni a dolgokat,mert a másik a ,,fullos" énbe szeretett bele nem abba amivé válnak egyesek egy párkapcsolatba.
Tehát joggal fog a szenvedély zuhanni,nem fogja kívánni,szexmegvonás és a végén megcsalás lesz mert ha otthon nem kapom meg akkor megyek máshoz mivel ,,piacképes" vagyok és van lehetőségem.
Ezt kellene megérteni mindenkinek.
Ha felvesznek dolgozni a Googlehoz mondjuk aztán úgymond megcsinálom éppen,hogy amit kérnek,vagy belesz..rok akkor szépen kivágnak és keresnek mást,ugyanez van itt is.
25
nézd már meg azt a qrva képet, please.
elveke... csudaszép dolgok, de a kérdező csak hisztizik.
Remélem szakít a sráccal és majd visszagondol rá szép emlékezetében, mikor már akár csomót köthet a melleire... úgy 10 év múlva.
Te tényleg nem érted???
Lehet, hogy 10 év múlva majd csomót köthetek a melleimre, viszont az a természet velejárója, NEM LEHET mit tenni ellene.
Az viszont egy forintjába nem kerül, hogy lehúzz a belét és elmenjen futni, vagy éppen ne igyon meg minden este három sört.
Fogadjunk, hogy "férfi" vagy, f.aszfej...
De ha már itt tartunk, ÉN teszek azért, hogy úgy nézzek ki, ahogy kinézek, le is írtam. Látom az olvasás meg a szövegértés nem az erősséged.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!