Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Zavarna titeket ha a ti barátnőtök ezt csinálná? N
Zavarna titeket ha a barátnőtök megengedné hogy más férfiak italokra hívják meg és flörtöljenek vele?
Barátnőimmel szoktunk bulikba járni ahol rendszeresen flörtölnek velem pasik és gyakran fizetnek nekem pár italt. Szerintem ezzel semmi baj sincs és hagyni is szoktam, mivel mást nem csinálok velük, nem csalom meg a barátomat. Ő tudja, hogy szoktak más férfiak is próbálkozni nálam, de azt nem hogy én ezt hagyni is szoktam nekik. Ha megtudnátok hogy a ti barátnőtök is engedi ezt, féltékenyek lennétek?
Ezt mégis hogyan gondolod? Mennyire érzed magad rendes embernek?
"Barátnőimmel szoktunk bulikba járni ahol rendszeresen flörtölnek velem pasik és gyakran fizetnek nekem pár italt. Szerintem ezzel semmi baj sincs és hagyni is szoktam, mivel mást nem csinálok velük,"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!