Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a barátnőtök ilyet csinálna mit tennétek?
Szerinted miért mondják azt, hogy a részeg ember a legőszintébb? Az alkohol a legtöbb esetben csak az ember gátlásait oldja, nem veszti el tőle az eszét, általában azt teszi meg a részeg ember amit józanul nem mer.
Gondold át, megér-e neked annyit a lány, hogy vele maradj, és esetleg megtörténjen ugyanez, vagy inkább más után nézel.
Szerintem ha megbocsátasz máskor is megteszi.Különben szerintem ezek a ˝csajokkal bulizok˝ bulik csak ide vezetnek.Ha nem veled megy,az már régen rossz.
23/L
Hááát... Nálam elég necces lenne ha a csajom részegen más pasikkal smárolna... Talán még egy esély belefér, de tényleg akkor ha úgy látod megbánta, és szeretne veled maradni érzelmi okokból. Az hogy részeg az csak egy mentség, de nem igazi ok, hogy miért tette. Nem hiszem el hogy annyira részegre tudja magát inni egy 23 éves lány, hogy ne tudja mit csinál! Vagy ha mégis, minek iszik annyit? Gondolom nem először volt "bulizni".
Szerintem te dönts, hogy mennyire szereted a lányt!
Üdv, 19/F voltam.
hát, szerintem ne bocsáss meg.
1. máskor is meg fogja tenni
megbocsátanék neki... de csak ha komolyan bántja a dolog ha nem izgatja akkor máskor is megteheti
ha megcsalna az már máskérdés. bár én lehet h azt is megbocsátanám egy bizonyos fiunak (L) mert szeretem.
viszont ha másodszorra is megtörténik akkor kirugnám :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!