Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Zavarna titeket ha a ti barátnőtök ezt csinálná? N
Zavarna titeket ha a barátnőtök megengedné hogy más férfiak italokra hívják meg és flörtöljenek vele?
Barátnőimmel szoktunk bulikba járni ahol rendszeresen flörtölnek velem pasik és gyakran fizetnek nekem pár italt. Szerintem ezzel semmi baj sincs és hagyni is szoktam, mivel mást nem csinálok velük, nem csalom meg a barátomat. Ő tudja, hogy szoktak más férfiak is próbálkozni nálam, de azt nem hogy én ezt hagyni is szoktam nekik. Ha megtudnátok hogy a ti barátnőtök is engedi ezt, féltékenyek lennétek?
Igen zavarna, mert nem szép dolog lehúzni senkit sem. Ha ennyi risztesség sincs bennem, akkor hogyan bízzak meg benne?
Ez kábé olyan, mintha potyáznál, azt is utálom.
Szóval már csak a személyiséged miatt is, valószínűleg rövid idő után szakítanánk.
Nekem nőként égne a képemről a bőr a helyedben.
Nem hiszem, hogy újat mondok: a férfiak nem azért hívnak meg egy (vagy több) italra, mert nem tudják hova tenni a sok pénzüket, ezért ahelyett, hogy elosztogatnák, így tesznek jót az emberiséggel. Ezek a férfiak azért hívnak meg téged azokra az italokra, mert azt remélik, több is lehet a dologból.
Szép és jó, hogy te nem akarsz semmit, meg szereted a párod, de ilyenformán ezt kihasználásnak hívják.
Persze, ettől függetlenül, ha a párodat nem zavarja a dolog, akkor az említett pasik tárcáján kívül másnak nem ártasz... Az én párom esetében nem lenne kérdéses a szakítás. (Én is kivágnám, ha más csajokat hívogatna meg egy-egy italra, akkor is, ha nem akar semmi többet az egonövelő flörtnél.)
Én igen, először féltékeny lennék, aztán meg dühös...
Na tegyük fel, pasid eljár bulizni, meghívna idegen nőket piára, és flörtölne velük...te ki is dobnád, nem?
Maradjunk abba, hogy ha egoboost-ra van szüksége, akkor az ajtón kivül megtalálja.
26/F
Önértékelési zavarral küzdhetsz, ha neked ha más bókjaira, hódolatára van szükséged ahhoz, hogy érezd milyen jó nő vagy. Kb. mint a facebook-on likevadász macák.
Le lehet pontozni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!