Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha 1 lányal randizok és bejön...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha 1 lányal randizok és bejön az kínos csend akkor mit csináljak:S?

Figyelt kérdés
az egyik lányt akarom elhívni valahova de attol félek h ha beszélgetünk hirtelen nem tudok mit mondani és az olyan rossz
2010. ápr. 17. 20:22
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
kezdj el valamit vagy szemezzetek:D
2010. ápr. 17. 20:23
 2/12 anonim ***** válasza:

Ha közel vagy hozzá, akkor csókold meg:D

L18

2010. ápr. 17. 20:26
 3/12 anonim ***** válasza:

legyenek előre elkészített kérdéseid, amiket be tudsz dobni ilyenkor

nem kell sok 3-5 db ha több a kínos csend, akkor esélytelen a dolog, ha nem kell egyikse, akkor meg jól tudtok dumálni.

2010. ápr. 17. 20:27
 4/12 anonim ***** válasza:
én biztos nem lennék csendbe ha látnám h te kipurcantál akk gyorsan hoznék vmi témát
2010. ápr. 17. 20:41
 5/12 anonim ***** válasza:
beszélj a politikáról, Magyarország helyzetéről, a globalizációról stb! ezeken jól el lehet társalogni!
2010. ápr. 17. 21:32
 6/12 anonim ***** válasza:
vallás politika sosem jó társalgási téma. Az emberek nem érvekkel társalognak ilyenkor, hanem szenvedélyből... Veszett ügy, és csak egymásnak estek ha nem vagytok egy véleményen...
2010. ápr. 17. 21:37
 7/12 anonim ***** válasza:

Azért az első randin ne kezd azzal, h "és te kire szavaztál?".

Ha beüt a nagy csend, kezd el hétköznapi dolgokról csevegni. Pl:

- A legutóbb láttam egy tök jó filmet! képzeld, arról szólt...

- A mozi előzetesben láttam, h nemsokára vetítik a Mókus halálát. Sztem nagyon jó film lehet. Akár együtt is megnézhetnénk, nem?

- Te hova szoktál járni bulizni? Milyen zenéket kedvelsz?

- Nagyon csinos vagy ma! Tetszik ez a felső. Szépen kiemeli az alakodat.

2010. ápr. 17. 21:37
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

mókusos dolog szerintem nem bizti hogy jó ötlet pláne kínos csend szituban, mert előre vetíti egy következő találka lehetőségét, és ha nem jöttök be egymásnak, és senki nem akar megbántani senkit, akkor ebből megint kínos csend lehet...

A ruházkodás tényleg jó téma, max kiegészíteném olyannal:

dejó karkötő/nyaklánc/fülbevaló! Van vmi története? és akkor elmeséli hogy kitől kapta, vagy mire, és hogy szereti e.

2010. ápr. 17. 21:40
 9/12 anonim válasza:
Kérdezz rá mi a váleménye a cigány kérdésről és a magyarországi zsidóság helyzetére. Biztos siker!! xD
2010. ápr. 18. 14:25
 10/12 anonim ***** válasza:
időjárás, zene :)
2010. ápr. 18. 15:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!