Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mutatnátok külső alapján átlag alatti, átlagos és átlag feletti férfiakról képeket?
Átlagos:
Igen, a kék szeműek a gyengéim :P
Átlag alatti:
Igazából ide az elhízottakat, és igénytelenül kinézőket (zsíros haj, rendezetlen-szuvas fogak, gány öltözködés, tapló stílus...) sorolnám.
Átlag feletti:
Ez is tök relatív, Ralph Fiennes lehetne az, holott tök egyszerű arca van (a nagyon zöld szeme ami kiemeli a tucat közül).
De nekem átlag feletti Aragorn (nem Viggo!) pl., meg mindenki akinek férfias a kisugárzása (lehet ez egy bármilyen szakmunkás is).
7# vagyok. Igen amikor linkeltem pont gondoltam, hogy ő R. F. valakinek top pasi. Ízlés kérdése az egész. Nekem ő átlagos. Ugyanúgy, mint az 1#es top pasija.
Viszont a kérdés kizárólag arról szólt írjunk példákat kategóriákra. Nem azt írta, hogy ki a zsánerünk.
A zsáner vagy gyengéje az embernek az más.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!