Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mutatnátok külső alapján átlag alatti, átlagos és átlag feletti férfiakról képeket?
Az egyessel nem értek egyet. A második és a harmadik átlag feletti, nekem nem jön be a harmadik amúgy ami neki annyira tetszik. Az első pedig magasan átlagos, majdnem átlag feletti.
Mondok neked embert, linkelni nem tudok. Till Lindemann fiatalon - young írd be a google keresőbe. Ő elég jó.
Átlagos pl. Gyurcsány, Orbán, Vona, vagy akármelyik politikus amelyik nem ronda
Átlag alatti... Hát akinek előnytelen a feje, pl kerek fej krumpliorral, ilyesmi.
Az 1-essel nem értek egyet, mert szerintem mindegyik tök átlagos. A bredlikúper sem olyan hűűűű de fullos pasi azért na :D
De ez ízlés dolga szerintem! Kinek mi jön be. A barátnőmnek a saját pasija az Isten, nekem ő egy full átlagos csávó. :)
Nekem pl nagyon tetszik Robert D. Jr, James McAvoy, Luke Evans, Sean Bean. De ők sem kiemelkedő szépségek.
Ő átlagon aluli:
Ő pl szerintem átlagon felüli, de nekem nem jön be :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!