Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Átlagos/átlag alatti pasik! Ti szoktatok kezdeményezi átlag feletti kinézetű nőknél?
Én az átlagos pasik táborát erősítem. Elszoktam játszani a gondolattal, hogy mi lenne ha kezdeményeznék csinos lányok is.
Elvetemült ötlet?
Milyen tapasztalataitok vannak?
Másoknál se.
De egyszer láttam egy képet a ronda csávó ezt mondja a "jó csajnak": "Jöjjön össze velem - gondoljon bele, mekkora poén lenne!"
Hát igen. Nice tráj.
#7 pedig igaza van :D
A magabiztosság és a jó humor bárkit vonzóbbá tesz, egy átlagos pasit bőven. Nekem volt átlagosabb külsejű barátom. Ő is tudta ezt magától, de nem hátráltatta. És jobb volt vele mint sok másik sráccal. A nők nem annyira akülsőre indulnak be mint a férfiak. Arra is, de más is kell.
Srácok, próbálkozzatok, veszteni valótok nincs :)
Ha ez igaz lenne akkor Galla Miklós ilyen csajozási nagymester lenne, de még felesége sincs talán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!