Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, a párotok mellett ti naponta/hetente hányszor gondoltok másra, vagy hányszor fantáziáltok másról?
Addig jutok el, hogy adott esetben esetleg lefeküdnék-e vele, ezt így osztályozom magamban, de többnyire akkor is a nemre lyukadok ki. Nem csak azért, mert van barátom. Előtte egy évig egyedül voltam, nem kerestem senkit, jöttek-mentek a próbálkozók, de senkit sem engedtem. Nekem ahhoz nagyon sok kell, hogy ilyen közel engedjek valakit. Egyéjszakás kalandom sajnos volt, de az sem idegennel, hanem egy olyannal még nagyon régen, akibe fülig szerelmes voltam, és előtte jártam is vele (csak akkor nem történt meg). Persze erre se vagyok büszke, de bevallom. Olyan meg nincs, hogy csak úgy meglátok egy jóképű férfit. Nézelődök néha így játékon kívül, hogy ha egyedülálló lennék, miből lehetne válogatni (csúnya szó, bocsi, csak most nem jutott eszembe más), hát... én nem a kinézetre megyek, hanem az igazi vibráló vonzalomra, abban meg senki se győzi le a páromat soha. :D Flörtölni sem szoktam, csak akaratlanul mindenkire mosolyogni, félreértik néha, hát ez van.
Szóval röviden, nem fantáziálok, nem flörtölök, és nincs nála jobb nekem. És sok nő hasonlót fog válaszolni. Ez a fantáziálás tényleg inkább férfi dolog, tudnék mesélni, hogy miket hallottam, olvastam már a témában.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!