Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha valaki tényleg szerelmes, és nem múlik el, előbb vagy utóbb tesz is azért, hogy együtt lehessen a másikkal?
igen, eddig is ez volt, megbeszéltük, nem írunk, ő mindig írt, én válaszoltam, véget nem érő emailezések. a telefonszámomat nem is tudja, csak email.
de, ha megbeszéltük megint, hogy most TÉNYLEG vége, akkor minek ír búcsúdalt? gondolod, hogy kiskapu? és ha erre nem reagálok vajon fog még keresni?
nem tudom mi a jobb, ha nyaggatom, hogy válasszon engem vagy, ha továbblépek és nem reagálok arra amit írt.
Én csak szemlélője voltam egy nagyon hasonló sztorinak.Az egyik nagyon jó barátnőmmel történtek meg ezek.A barátnőmmel nagyon nem értettem egyet,nem egyszer veszekedtünk is emiatt.Ő egy nős pasival kavarodott össze,két gyerek és egy halálos beteg feleség!!!!!!Nem írom le a részleteket,mert ő is nagyon hasonlókat mesélt,mint Te,bár a háttér számomra teljesen kiborító volt.Végül meghalt szegény asszony,és persze a pasinak nem kellett már a barátnőm.Mindezek után újra egy foglalt férfival jött össze.Mondtam is neki,hogy ő biztos a szerető típusú nő.Ott is gyerek volt,igaz nem házasságban éltek.A férfi majdnem két év után hagyta ott miatta a családját,és lassan hét éve vannak együtt.De ne örüljön senki,mert ez nem egy boldog szerelmi történet.Azóta kb pokollá teszik egymás életét.A barátnőm már évek óta szeretne gyereket,házasságot,a férfinak ez nem sürgős,évek óta nyaggatják egymást ezzel.Az előző kapcsolatból származó gyermeket az apuka imádja,és ha a kislány velük van a barátnőm teljesen ki van zárva mindenből (bár mondtm neki,hogy erre azért számíthatott volna).Közben a barátnőm nem egyszer megcsalta a párját,mindig csak nős pasikkal:).Szóval ez egy ördögi kör,én úgy látom.Ja igen,és ami a legviccesebb az egészben,hogy az elhagyott élettárs kb az elhagyás után két évvel férjhez ment,és azóta született egy kisfia is,és él boldogan.
Van egy mondás,hogy a Jóisten rendszerint kihozza a dolgokat x-re:).
sziasztok! remélem még olvassátok a kérdést.
fejlemények vannak. két nappal később szakított a barátnőjével, megszerezte a számomat is, amit eddig "nem mert" elkérni. találkoztunk, hétvégén végig együtt voltunk. eléggé kivan, az a baja, hogy nem tudja, hogy döntene jól. ha nem táncol vissza, lehet a bnőjét veszíti el, aki lehet a nagy ő, de ha vele marad, engem és lehet az a rossz döntés. és nem tudja mi a jó. a csaj elköltözött tőle, eddig 2x szakítottak amióta mi találkozgatunk, de ilyen komoly még nem volt, hogy elköltözés meg számomat is elkéi stb. Mit csináljak? Nem akark nagyon nyomulni, hogy ne érezze, hogy azonnal egy kmoly kapcsolatba kell ugrania, de szeretném, ha tudná, hogy itt vagyok neki, támogatom, hagyok neki időt, Mondtam, hogy normális, hogy kivan, egy 3 éves kapcsolat azért nem semmi, a szakítás fázisain megy át, gyászol. Csak most nem tudom mit tegyek. Keressem, ne keressem, mit mondjak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!