Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha valaki tényleg szerelmes,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha valaki tényleg szerelmes, és nem múlik el, előbb vagy utóbb tesz is azért, hogy együtt lehessen a másikkal?

Figyelt kérdés
Konkrét szitu: fiú beleszeret a lányba, de van már egy barátnője, akit bizonyos okok miatt nem hagy még el, bár tudj, hogy nem ő az igazi és valószínűleg majd el fogja hagyni. A másik lány kiszáll a dologból, mert nem akar kzéjük állni, nem keresi a srácot. De ha az a fiú tényleg beleszeret a lányba, helyre tudja mégi hozni a kapcsolatát a meglévő barátnővel vagy előbb utóbb úgyis keresni fogja a másik lányt?
2010. ápr. 16. 22:23
1 2 3 4
 21/35 A kérdező kommentje:
nem akarod ideírni? anonim az oldal, viszont az én mailcímemből kiderül, hogy kivagyok és azt nem szeretném.
2010. ápr. 17. 00:12
 22/35 anonim ***** válasza:
megértelek. ide viszont nem írnám le nyugodt szívvel a történetem részleteit. Nem hinném hogy ismerjük egymást amúgy, de ha nem szeretnél írni, nem erőltetem :)
2010. ápr. 17. 00:17
 23/35 A kérdező kommentje:
akkor holnap csinálok egy kamu emailcímet és azt megadom, arra leírod a történetedet?:) bocsi, csakkicsit paranoiás vagyok:)
2010. ápr. 17. 00:19
 24/35 anonim ***** válasza:

23:25-ös vagyok.

Én voltam az aki szeretőt tartott. Vagyis az én esetemben nem szexkapcsolatról volt szó, mert nem feküdtem le vele, hanem ami még rosszabb: kezdtem beleszeretni.

Szerencsére a barátom annyira szeret, hogy nem hagyta, hogy szétmenjünk, úgy ragaszkodott hozzám. ő is könyörgött, így nem volt szívem ott hagyni a 2 éves kapcsolatunkat.

Szegény szeretőm már beleélte magát, hogy otthagyom miatta a barátomat, én is mondogattam neki mennyire jó vele, mennyire megtudnám szeretni...

De 2 hónap után rájöttem, hogy ő csak egy fellángolás, mekkora idióta voltam, hogy fájdalmat okoztam a barátomnak...

Szóval leráztam.

Ahogy olvastam az utolsó kommentedet neked is ez lesz a sorsod. A pasi csak húzza, halasztja veled a dolgot. De ha valakinek csalódást kell okoznia, az nem a barátnője lesz, hanem sajnos te.

Szép-jó-kényelmes volt ez számára, kapóra jöttél neki. Ha legalább mondta volna, hogy szeret, éreztette volna veled akkor még látnék egy pici esélyt, de szexkapcsolat miatt...

Szerintem ne vesztegesd az idődet!

2010. ápr. 17. 00:19
 25/35 anonim ***** válasza:
várom majd az emailedet :)
2010. ápr. 17. 00:23
 26/35 A kérdező kommentje:

azt mondta kedvel, meg folyton rám gondol, meg álmatlan éjszakákat okozok neki stb. de konkrétan, hogy szeretlek az nem hangzott el. jelekből gondolom, hogy belém zúgott, ajándékok, ahogy rám néz, ahogy átölel, ahogy összebújva alszunk....de lehet ezeket csak én fújom fel, mert ezt akarom látni igaz?

legutóbb úgy váltunk el, hogy jó most tényleg befejezzük, mert bár valószínű egyszer szakítani fog a nővel, még most esélyt ad a dolognak. mondtam,h jó de én ezt nem várom meg, mert engem így leköt. elment, még aznap írt egy emailt, hogy eszébe jutott egy tökéletes dal, ami jellemzi a helyzetünket és egy számot küldött, amiben a fiú szerelmet vall a lánynak és sajnálja, hogy a lány elhagyja őt. de kérte a mailben, hogy most erre ne válaszoljak. minek írta ezt? ez csak mézes madzag? szerintetek jó ötlet, ha írok neki, hogy nézd, meg volt a lehetőséged velem vmi nagyon jóra, ha nem kell, ha máshogy döntesz az a te felelősséged, ne küldözgess számokat tényleg fejezzük be. elszalasztottál engem, én ezt nagyon sajnálom, de továbbnem várok, mert megkedveltelek és én így szenvedek. vagy jobb, ha nem írok semmit?

2010. ápr. 17. 00:24
 27/35 A kérdező kommentje:
utolsó kommentem főleg 23:25 ösnek szól, de más válaszát is szívesen veszem:)
2010. ápr. 17. 00:25
 28/35 anonim ***** válasza:

haveaniceday_@freemail.hu

csináltam egy címet, erre írhatsz :) és akkor inkognitóban vagyok én is.

2010. ápr. 17. 00:28
 29/35 anonim ***** válasza:

Szerintem, ha visszaírsz neki akkor véget nem érő levelezések lesznek. Ez a pasi szerintem arra megy, hogy ne felejts el, próbál csinálni magának egy kiskaput.

Ez pedig gusztustalan.

Szerintem az lenne a legjobb, ha elég erős és határozott vagy hozzá, hogy egyszerűen ne válaszolj semmire. Ne vedd fel a telefont, ne írj vissza sms-ben, e-mailben.

Elhiszem, hogy nehéz, de ennél azért többet érdemelhetsz!

Hidd el, hogy lesz egy olyan pasi, akinek te leszel az 1. és legfontosabb! :)

2010. ápr. 17. 00:32
 30/35 anonim ***** válasza:
én ezt nagyon sajnálom, de továbbnem várok, mert megkedveltelek és én így szenvedek.--> ha ezt megírod neki, ne csodálkozz, ha visszaél vele és időnként visszacsalogatna magához.
2010. ápr. 17. 00:34
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!