Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha valaki tényleg szerelmes, és nem múlik el, előbb vagy utóbb tesz is azért, hogy együtt lehessen a másikkal?
ma 22:58as
én 22 vagyok, ő 28. a lánnyal 3 éve vannak együtt és annyi idős, mint a pasi. nem tudok konkrét problémáról, csak kihűlt a kapcsolat és a szex sem jó. ennyit tudok róluk.
meg azt, hogy szerinte igenis van olyan, hogy szánalomból nem szakít valakivel, mert annyi mindent köszönhet neki, nem akarja megbántani, mert a lány meg könyörög neki, hogy ne szakítsanak, pedig már 2x próbálta a pasi lezárni, amióta velem van. mi 4 hónapja szenvedünk. az utolsó válaszolótól megijedtem, én évekig nem akarom ezt csinálni:( mit tegyek? felejtsem el, lépjek tovább? most megint megbeszéltük, hogy abbahagyjuk, ő marad a nővel és vagy rendbehozzák a dolgot vagy majd vmikor szakítanak, ha már meg tudja tenni.
de, ha engem szeret, miért nem szakít? a szánalom meg a gyávaság erősebb érzelmek, mint a szerelem?
4 éve????úristen, annyit én nem vagyok hajlandó áldozni rá. akkor kiszállok és megpróbálom elfelejteni. tényleg hasonló a szitu? akkor lehet tényleg ez csak a sima szeretőknek szóló kamuduma,amit kaptam...
Az a helyzet, hogyha annyira szeretne, te lennél a mindene, akkor már rég ott hagyta volna a barátnőjét.
Én is voltam ilyen helyzetben, igaz én csak 2 hónapig húztam a dolgot. Végül én sem bírtam elhagyni a páromat, azóta még jobban is ragaszkodom hozzá.
Szerintem mondd meg neki, hogy vagy 1 héten belül rendezze le a dolgot vagy téged felejtsen el. Mert ez elég megalázó egy nőnek.
ha szeretnéd, szívesen meghallgatlak, adok tanácsot, voltam már ilyen helyzetben, csak én a pasi helyében voltam. a másik fél szemszögéből is látom a dolgokat...
írj priviben! 21/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!