Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha valaki tényleg szerelmes,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha valaki tényleg szerelmes, és nem múlik el, előbb vagy utóbb tesz is azért, hogy együtt lehessen a másikkal?

Figyelt kérdés
Konkrét szitu: fiú beleszeret a lányba, de van már egy barátnője, akit bizonyos okok miatt nem hagy még el, bár tudj, hogy nem ő az igazi és valószínűleg majd el fogja hagyni. A másik lány kiszáll a dologból, mert nem akar kzéjük állni, nem keresi a srácot. De ha az a fiú tényleg beleszeret a lányba, helyre tudja mégi hozni a kapcsolatát a meglévő barátnővel vagy előbb utóbb úgyis keresni fogja a másik lányt?
2010. ápr. 16. 22:23
1 2 3 4
 11/35 A kérdező kommentje:

ma 22:58as

én 22 vagyok, ő 28. a lánnyal 3 éve vannak együtt és annyi idős, mint a pasi. nem tudok konkrét problémáról, csak kihűlt a kapcsolat és a szex sem jó. ennyit tudok róluk.

meg azt, hogy szerinte igenis van olyan, hogy szánalomból nem szakít valakivel, mert annyi mindent köszönhet neki, nem akarja megbántani, mert a lány meg könyörög neki, hogy ne szakítsanak, pedig már 2x próbálta a pasi lezárni, amióta velem van. mi 4 hónapja szenvedünk. az utolsó válaszolótól megijedtem, én évekig nem akarom ezt csinálni:( mit tegyek? felejtsem el, lépjek tovább? most megint megbeszéltük, hogy abbahagyjuk, ő marad a nővel és vagy rendbehozzák a dolgot vagy majd vmikor szakítanak, ha már meg tudja tenni.

2010. ápr. 16. 23:11
 12/35 anonim ***** válasza:
100%
lehet, hogy szeret téged, de ha a szakítást halogatja, akkor hidd el nekem: nem fog szakítani a csajjal...
2010. ápr. 16. 23:14
 13/35 anonim ***** válasza:
100%
4 hónapja? nálam ugyanennyi éve. De a szitu, és a kifogások, meg a "miért nem működik a kapcsolatuk" része is egyezik. Lehet, hogy ezek nem is igazak, csak az összes hasonló cipőben járó férfi ezt mondja a "másodiknak"?!
2010. ápr. 16. 23:16
 14/35 A kérdező kommentje:

de, ha engem szeret, miért nem szakít? a szánalom meg a gyávaság erősebb érzelmek, mint a szerelem?

4 éve????úristen, annyit én nem vagyok hajlandó áldozni rá. akkor kiszállok és megpróbálom elfelejteni. tényleg hasonló a szitu? akkor lehet tényleg ez csak a sima szeretőknek szóló kamuduma,amit kaptam...

2010. ápr. 16. 23:23
 15/35 anonim ***** válasza:
100%

Az a helyzet, hogyha annyira szeretne, te lennél a mindene, akkor már rég ott hagyta volna a barátnőjét.

Én is voltam ilyen helyzetben, igaz én csak 2 hónapig húztam a dolgot. Végül én sem bírtam elhagyni a páromat, azóta még jobban is ragaszkodom hozzá.

Szerintem mondd meg neki, hogy vagy 1 héten belül rendezze le a dolgot vagy téged felejtsen el. Mert ez elég megalázó egy nőnek.

2010. ápr. 16. 23:25
 16/35 A kérdező kommentje:
utolsó válaszoló: te a szerető voltál vagy akinek szakítania kellett volna? leírod nekem kicsit részletesen a történetedet, hátha segít nekem, nagyon megköszönném.
2010. ápr. 16. 23:27
 17/35 anonim ***** válasza:
na azért nem ennyi ideig voltam "szerető", de mindent beleszámolva mégiscsak ennyi ideje húzódik a dolog... Mondja is, hogy szeret, vagy csak úgy érzed?
2010. ápr. 16. 23:30
 18/35 anonim ***** válasza:
ide is írd, én is akarom tudniiii :)
2010. ápr. 16. 23:30
 19/35 A kérdező kommentje:
nem, ez soha nem mondta ki, hogy szeret. csak, hogy nagyon jó velem lenni, megkedvelt és bár szexkapcsolatként indult, több lett belőle. de legutóbb azt mondta, az elején tragédiaként fogta fel, hogy mi van, ha nem használja ki a lehetőséget velem ,de azóta gondolkozott és most "gyógyul", próbálja magát túltenni rajtam, hogy működjön a nőjével. az a baj,h össze vissza beszél, az elején azt mondta ez csak szex, ne is várjak többet. aztán jött a tetszel nekem, ez már nem csak szex dumával, majd azzal, hogy majdnem szakított a nőjével miattam és álmatlanul forgolódott, most meg próbálja nem tragédiaként felfogni. nem tudom mit higyjek, mikor mond igazat vagy mikor gondolja tényleg úgy ahgy mondja?
2010. ápr. 16. 23:38
 20/35 anonim ***** válasza:

ha szeretnéd, szívesen meghallgatlak, adok tanácsot, voltam már ilyen helyzetben, csak én a pasi helyében voltam. a másik fél szemszögéből is látom a dolgokat...

írj priviben! 21/N

2010. ápr. 16. 23:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!