Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Most akkor mi a teendo? Aki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most akkor mi a teendo? Aki tud segitsen!

Figyelt kérdés
Szoval akibe 3 éve szerelmes vagyo, azzal majdnem egy teljes napot töltöttem el.Szoval ott voltak a barátai, meg az én legjobb barátnöm, és a többiek szerint vitya-merthát igy hivják, részeg volt. De szerintem nem. Csak az nem tetszett, hogy vagy 4-szer megkérdezte, hogy fogok-e vele szexelni. De, én azt mondtam, hogy nem. A barátai azt mondták, hogy ne is fifyeljek rá, mert csak viccel. De olyan fura, hogy amikor meglátom, akkor teljesen megváltzom, elkezdek hangosan nevtni, meg minden. Ésamikor ö meglát, akkor neki is igyvan,. De skypon sosem ir, és el szeretném felejteni, mert ö csak akkor akar velem beszélgetni, vagy járni, hogyha fogmvele szexelni. de akkor a barátai minek mondják azt hogy akar velem járni, de azt ismondták, hogy ö még csokolozni sem mer. egyszer megkért, hogy gyujtsak rá vele, elfogadtam, de több ilyan nem lesz. és nem tudom, hogy várjak, vagy felejtsem el, mert egy másik fiu is ir nekem, és ö legalább ir is. És már megkérdezte, hogy fogok-e vele járni, de aztán abba mardt ez a téma. na, mind1. De legalább ö ir.Szerintetek ismerkedjek meg ezzel a fiuval, és felejtsem el a másikat, vagy várjak, amig nyomul?
2010. ápr. 16. 20:32
 1/8 anonim ***** válasza:
Most én is írok neked. Járunk?
2010. ápr. 16. 20:34
 2/8 anonim válasza:
hany evesek vagytok?
2010. ápr. 16. 20:34
 3/8 A kérdező kommentje:
14 évesek vagyunk. Ha nem tudol irni választ, akkor ne irj. most mit tegyek, ha ezt irta
2010. ápr. 16. 20:36
 4/8 anonim ***** válasza:

Te meg ha nem tudsz írni magyarul, akkor ne írj.

Idefigyelj, kislány vagy még, fogalmad sincs az érzelmekről. Attól mert valaki msn-en megkérdezi, hogy járunk-e, neked nem kell egyből a nyakába ugrani. Ilyenekből lesznek a kisk.rvák. Majd ha valaki elhív randira, készül, bókol, és élőben kérdez rá, akkor mehet.

2010. ápr. 16. 20:39
 5/8 anonim válasza:
csak szorakozik...szivat...nem tudom, hogy a masikkal hogy vagytok es o hogy viselkedik, de ha igazan szeretne, ilyeneket nem kerdezgetne, foleg nem tarsasag elott...
2010. ápr. 16. 20:41
 6/8 anonim ***** válasza:

De buta vagy... :)

Nekünk teljesen mindegy, hogy mit csinàlsz, de javaslom, hogy figyelj jobban a nyelvtanòràkon, kislàny.

2010. ápr. 16. 20:42
 7/8 A kérdező kommentje:
hát te már csak tzdod, hogy kikböl lesznek a kis.urvák. biztos, te is az vagy. rolam meg ilyat ne mondj, mert te még engemet nem ismersz
2010. ápr. 16. 20:43
 8/8 anonim ***** válasza:

Aranyom, aki egy msn-en járási ajánlaton elgondolkozik, az igen csak gyanús. És nem rád mondtam, hogy kisk.rva lennél, csak elmondtam, hogy hogy lehetsz. És ne haragudj, de nem is akarlak megismerni:D

Ja, és csókoltatom a nyelvtanárod

2010. ápr. 16. 20:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!