Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy kaphatnám vissza?

Figyelt kérdés
Sziasztok . Röviden tömören. 40 vagyok pasi ,a parom 37 nő. Tegnep majdnem vége lett a 6 eves kapcsolatnak. De kaptam meg egy eselyt. Szeret ez nem kétség csak elvesztette a hitét irantam,és ürességet érez. A problema , keveset beszélgetünk,othon ülősök lettünk,monoton lett a eletünk. Nem tud rám számítani,kifolyik a penz a kezem közül nem tudok félre tenni pedig jól keresek napi 12 órával. A parom 37 eves napi 300-400 km vezet területi tanacsadó. Kaptam egy eselyt hogy ha megváltozom akkor eggyütt maradhatunk. Én megfogadtam hogy azon legyek!!! De kellene egy lökés. Kiöregedtem sajan es gőzöm nincs hogy kezdjek hozzá,mivel kezdjem hogyan. Az első 3 ev maga volt a menyország vele. És ezt akarom elerni.Tanács kellene.Gabor 40 éves.
2016. júl. 23. 11:11
 1/4 anonim ***** válasza:

Megadnám a kezdő lökést ha itt lennél! :) Szóval leírtad a problémát, azt is tudod, hogy mit kell tenni, és már elég felnőtt korban vagy, hogy ne ajnározzunk..

Just do it!

2016. júl. 23. 11:56
 2/4 anonim ***** válasza:
Ez tényleg "egyszerű". A probléma meg van: a kapcsolat monton lett, nem tudsz bánni a pénzzel. Próbálj meg gazdálkodni, mérlegelni mi az ami fontos mi az ami nem. A kaja az például fontos, hogy legyen otthon kenyér tej stb, de az már például kevésbé fontos, hogy a két éves jól működő telefonodat lecseréld, mert "kiöregedett" a divatból(nyilván nem tudom, miként áll fönt nálad ez a probléma, ez csak egy random példa) A kapcsolat ellaposodására meg az egyszerű orvoslás az, hogy végig gondolod az általad említett első 3 évben miket csináltatok és elkezdesz programokat szervezni. Vidd el randizni, próbáld megmutatni neki, hogy vissza tudod hozni a romantikát a kapcsolatotokba. Nem hiszem, hogy minden napra kéne programot szervezned, de heti 1x szerintem bele fér + még ráadásként párszor valami nagyobb hétvégi program( nem feltétlenül olyanokra gondolok, amihez pénz kell) A beszélgetés hiányára ez is megoldás lehet, hogy leültök és megbeszélitek a heti programot, hogy ő mit szeretne csinálni, meg hogy te mit szeretnél csinálni.
2016. júl. 23. 12:25
 3/4 omba ***** válasza:

6-7 év egy kritikus időszak.

Napi 3-400 km után miféle programra vágyik? De hát találd ki, mozi, koncert étterem

Ha nem éltek közös kasszán, akkor neki miért baj, ha kifolyik a pénz a kezed közül?

De mindegy is, ne költekezz, tedd be valami megtakarítási számlára.

40 évesen nehogy már kiöregedett legyél :D

2016. júl. 23. 13:34
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek,jól latjatok mind!!!!
2016. júl. 23. 15:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!