Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A baratom megvaltoztatott. Teljesen egyedul erzem magam hogyan kaphatnam vissza a regi eletem?
A baratommal fel eve vagyunk egyutt.Fuves tarsasagban nepszeru mindennap szivott.
Par honap utan az volt a problemaja hogy tul sokat talalkozom masokkal es h ne jarjak heti 3szor konditerembe mert ra aligmarad idom.2-3naponta tudtunk igy talalkozni,de engen nem is zavart mindig csak szivott es az agyban sem volt tul jo de ugyanakkor szerettem
ot.Hogy legyen valtozas,megegyeztunk.Megkertem h tegye le a fuvet talalkozzon o is masokkal.
O megkert h vele jarjak edzoterembe es hogy mindennap talakozzunk.
Nos most idegbeteg vagyok
Nem jarok edzeni es nincsenek barataim.
O valoban letette a fuvet! Es jozanul teljesen mas..rengeteg baratja van
Es en hisztizem folyton,en lettem az alarendelt...rettenetesen maganyosnak erzem magam es o folyton paraszt,mire sirok vagy kiakadok
Mindezek elott eros hataroott voltam es onbizalmam is volt.most egy roncsnak erzem magam..mit tehetnek szakitani nem akarok nagyon szeretem es o is nagyon csak ugyerzem most folenyben erzi magat..bocsi az ekezetekert 17\L
Szia! Szerintem járjatok el konditerembe együtt!!!
Mi is ugyan ezt tesszük , bár a párom nem szív/szívott semmit amitől megváltozott volna.
Legalább letudjátok vezetni mindketten a fölös energiát.
Kedveskedj neki hát ha észbe kap , hogy téged érdekel milyen a kapcsolatotok.
Főzz neki valami finomat , gondolom 17 évesen már tudsz!!! Ne hagyd el magad , ez nagyon fontos!!!
Kitartást!!!
Beszélj vele első sorban. Mond meg mi zavar.
Mond neki, kezdjen el ujra füvezni, legyen okosabb.
Mond neki, bánt ah bezsél veled v amivel megbánt ill. paraszt veled.
Szerezz barátokat, nem értem h függ össze. Lehetnek barátaid még, minden nap találkozól barátoddaltól!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!