Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kaphatnám vissza?
Kevés pasi viseli el, ha a nőjének magasabb az iskolai végzettsége, ezért is provokál vitákat. Ha felülsz a provokációnak, és letorkolod, akkor még kevesebb marad az önbizalma.
Próbáld éreztetni vele, hogy számodra ő lesz a legjobb, a legokosabb és a tökéletes pasi akkor is, ha ezt ő nem hisz el.
Engem speckó nem zavar, ha (HA!) a lány nem tudálékoskodik, és nem akar mindenben kioktatni. Az mindig jó, ha lehet a lánnyal mindennel beszélgetni, és nem csak egy üres fejű aki. Kétségtelen, hogy a férfiú ettől kevesebbnek érezheti magát, hogy a nő okosabb stb.
Ne akard, hogy mindig neked legyen igazad! A párkapcsolat lényege, hogy adj és kapj. Azt én is utáltam amikor a csajom a pitbul makacsságával ragaszkodott az igazához.
Kicsit lazíts a gyeplőn, és egy őszinte, lelkizős beszélgetés mindig segít!
Sok sikert, béke!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!