Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek hogyan kaphatnám...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek hogyan kaphatnám meg/vissza őt?

Figyelt kérdés
Van egy srác, akit szeretek. Talán eléggé egyoldalú ez a "szerelem". Régebben többször csókolóztunk, mikor találkoztunk valahogy mindig egymásra találtunk, de sosem jártunk hosszabb ideig. Utoljára le is feküdtünk egymással, és utána smseztünk, de semmi komolyat nem.Ő falun lakik és hétvégén is ott lesz, nem tudom kimenjek-e én is. Akarom látni és szeretnék találkozni vele, de a talalkáról még nem volt szó. Mit csináljak, mit tehetnék, hogy összejöjjünk? Nekem ő nagyon fontos. Kérlek segítsetek. puszi
2013. jan. 7. 16:27
 1/1 anonim ***** válasza:

Esetleg beszélj vele?

Nyíltan, egyenese, őszintén?

Olyan jó lenne ha nektek nőknek a sok praktikázás meg trükközés helyett ez lenne az első ami az eszetekbe jutna.

2013. jan. 7. 16:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!