Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kaphatnám vissza az exbarátomat?
Szinte alap dolog hogy dícsérni fog téged, hiszen a szemedbe nem mondhatja hogy az új párjával minden jó és szép, mikor még szerintem benne se tisztázódott le hogy ő azzal a lánnyal akar 1üttlenni (Különben veled nem is nagyon foglalkozna :)). Ha kiakarod deríteni hogy mit érez pontosan, szerintem az 1ik fegyvered a féltékennyé tétel lehet (hiszen amíg beszéltek meg jóba vagytok, tudja hogy ha úgyvan visszasírja magát hozzád).
Vagy b, próbálj meg minnél jobb színbe feltüntetni magad, találkozni vele, nyakára járni, sok smst, bókot elejteni élőben (Tudasd vele hogy jobb vagy mint az új, és melletted a helye) :)
Az eddigi esetekből azt szűrtem le, hogy nem szerencsés ha a langyos káposztát megint megmelengetik.
Sokszor szarabb lett a helyzet mint volt. :S
ez a lanygos káposzta ez egy baromság, sztem mindent meglehet beszélni ( persze, ha két értelmes emberről van szó )
sztem kezdj el neki mesélni egy srácról, aki nagyon tetszik meg ilyenek, ha még szeret akk elég lesz csak annyit mondanod, h milyen aranyos, és h milyen figyelmes, blablabla...
és a srác tuti h elkezd majd többet talizni veled, meg kedvesebb lesz, jobban odafigyel rád...
a rosszabbik esetben pedig elkezd segíteni h h szerezhetnéd meg a srácot...( ez már azt jelenti h ha összejönnél egy másik sráccal, akk az neki megnyugvás lenne... )
dehát akk még tuti h szeret....
a szakításotok óta mikor csalta meg a bnőjét veled?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!