Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon tetszik! Hogyan kaphatnám meg?
Figyelt kérdés
Hello.én egy 15 éves lány vagyok,van egy 19 éves bátyám, és nagyon tetszik az egyik barátja (18 éves). Sms-eztem is vele egy darabig,és olyanokat irt, amiket csak úgy nem ír egy fiú egy lánynak,de egyszer csak nem írt, én hiába küldtem neki sms-t,nem válaszolt. Az emberek szerint szép vagyok és jol nézek ki, sokan utánam fordulnak.Segitsen aki tud! mit tehetnék? sok a korkülönbség? vagy lehet, hogy a tesom kérte meg, hogy ne írjon többet?2011. jún. 10. 13:37
1/8 anonim válasza:
amit1 fiú nem ír csak úgy 1 lánynak :D ha te tudnád miket írunk mondjunk mutogatunk csak úgy puszta unalomból 1 lánynak :D
19F
2/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm..... nem a hülyeségre és a kritizálásra vagyok kíváncsi :))))
2011. jún. 10. 13:40
3/8 Szupermókus válasza:
13:39 ... ez így igaz :)
Kicsi lány oooouu szia heló :D
4/8 anonim válasza:
A tesóddal nem beszélhetsz erről? Én azt tenném. Még segíthet is közvetíteni.
5/8 A kérdező kommentje:
Nem az volt a kérdés,hogy ti,fiúk, mit csináltok! ha nem tudtok normális választ irni, akkor tartsátok meg magatoknak a véleményt, nem azért vannak a kérdések hogy belekössetek. Az utolsonak pedig köszönöm a választ
2011. jún. 10. 15:06
6/8 anonim válasza:
szerintem írd azt neki, hogy "kúrj meg te férfiállat"
7/8 anonim válasza:
arra nem gondolsz, h a bátyád megfenyegette?:D előfordulhat. kérdezd meg tőle
8/8 anonim válasza:
Ja mondjuk abban is lehet valami, hogy a bátyád nem nézte jó szemmel, hogy a haverja a 15 éves kishúgának csapja a szelet. Bátyád lehet, hogy jobban ismeri a srácot mint te. Te csak azt látod, hogy jujj de helyes, ő pedig tudja, hogy ugyanolyan gennyes alak mint minden 18 éves fiú :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!