Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kaphatnám meg a fiút?
Már vagy 2 éve barátok vagyunk és 1 éve tetszik... régem bevallotta, hogy szeret... meg megkérdezte hogy járunk e... én nemet mondtam.... (én hülye :/) és most meg nagyon bele vagyok zúgva, és nem tudom hogy ő vagyon belém van-e? Minden bulin elvagyunk ketten.. smároltunk is az előzőn... de már vagy 3 hete nem beszéltem vele. Akkor most mi van köztünk? Ő mit érez irántam? Mit csináljak, hogy járhassak vele?
előre is köszi a NormáliS válaszok..
15/L
Ha kell telefonon felhívod, hogy jön e buliba, és akkor megkérdezed.
De ahogy leírtad smároltatok is, remélem nem ittasan, mert úgy hát izéé...
Ő családi okok miatt nem is szokott inni... 1x láttam még inni akkor is 1x a névnapomon...:)
és én sem ittam...
én a barátommal 1 évig legjobb barátságba voltam, 1 év utána meg gyűgyölt bizonyos személyek miatt, 3 évig szerelmes voltam belé, és 10hónapja bevallotta hogy őszintén szeret :) és azóta együtt vagyonk, feltétlen szerelemben, és úszunk a boldogságban.
Én mondom neked a remény hal meg utoljára..
sok szerecsét :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!