Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan kaphatnám vissza? Pénteken szakítottunk

Figyelt kérdés
Mostanában elég sok mindent elcsesztem és nem úgy viselkedtem ahogy kellett volna. Belekezdtem a piálásba, és az exem mondta hogy nem nézi végig hogyan teszem tönkre magam elege lett... vissza szeretném szerezni a bizalmát és magát a lányt is... mindent megtennék, nagyon átgondoltam mindent de félek hogy késő :/
2013. jan. 7. 10:06
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
fejezd be a piálást és kezdj el ujra udvarolni neki.kérj tőle bocsánatot mindenek előtt
2013. jan. 7. 10:08
 2/27 anonim ***** válasza:
én azt mondnom neked hogy ne add fel ha látni fogja a változást és szeret akkor vissza fog menni. de ez nem 1-2 nap lesz ne hanyagold de közbe ne is zaklasd mert azzal még jobban rontasz a helyzeteden
2013. jan. 7. 10:09
 3/27 anonim ***** válasza:

Ha a lehetőségeid engedik, akkor küldj neki egy csokor virágot valami bocsánatkérő-ígérő kártyával.

De tényleg lássa, hogy sajnálod és hogy megváltozol.

2013. jan. 7. 10:13
 4/27 anonim ***** válasza:
Hát ezt mond el neki és hagyd abba a hülyeséget én meg bocsájtanák a páromnak ha téleg változna :)
2013. jan. 7. 10:19
 5/27 A kérdező kommentje:
miután szakított velem mondtam neki hogy bebizonyítom hogy tényleg megváltozom és le tudok állni a hülyeségekkel... és arra azt mondta hogy nem kell hogy bebizonyítsam, nem érdekli, bizonyítsak de ne neki.... azt mondta h szeret, de nem tudom h sikerül e vissza nyernem a bizalmát... csütörtökön megyek hozzá a cuccaimért és szeretnék aznap ott aludni és beszélni vele
2013. jan. 7. 10:20
 6/27 A kérdező kommentje:
meg előtte kaptam egy esélyt h bizonyítsak de nem ment :( és tényleg beakarom neki bizonyítani hogy mennyit jelent számomra
2013. jan. 7. 10:22
 7/27 anonim ***** válasza:
Hát szurkolok :)
2013. jan. 7. 10:23
 8/27 anonim ***** válasza:
Hát... inkább szerintem előbb derítsd ki, hogy egyáltalán nem -e azért mondta, mert tényleg nem akar semmit, csak rákeni erre. Ha szeret, és látja, hogy próbálkozol, kezed-lábad töröd, hogy megbocsájtson, de ő mégsem, akkor nem csak emiatt szakított szerintem. SZERINTEM!
2013. jan. 7. 10:24
 9/27 A kérdező kommentje:
azt mondta h szeret, de viszont elege lett abból amit csinálok és hogy nem változtam meg.... meg hogy volt egy esélyem rá h bizonyítsak... nem tudom lenne e értelme küzdeni, pedig nagyon szeretem
2013. jan. 7. 10:26
 10/27 anonim ***** válasza:
Aranyosak ezek a megváltozok dolgok, majd eljön az az idő, amikor rájössz, semmi értelme, olyan pár kell akinek jó vagy változás nélkül is...
2013. jan. 7. 10:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!