Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Férfiak! Titeket zavarna ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Titeket zavarna ha a barátnőtök más férfiakkal is beszélne szexuális dolgokról? Elmondjam a barátomnak?

Figyelt kérdés

Facebookon korábban mindenkit visszajelöltem, és sok férfi akik rámírtak, kíváncsiak voltak bizonyos dolgokra illetve kikérték a véleményemet ebben a témában. Én nyitott vagyok és szívesen válaszoltam nekik. Ez csak ártatlan beszélgetés, amiben szerintem semmi rossz sincs :)

Titeket zavarna ha a ti barátnőtök csinálná ezt?

Szeretnék olvasni 1-2 véleményt mielőtt elmondanám a barátomnak, mert lehetőleg szeretnék elkerülni egy felesleges konfliktust :)

2016. júl. 20. 19:48
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Küld át a barátod profilját, én is szeretnék vele beszélgetni, mint férfi, egy két szexuális dologról. Komolyan.

Téged zavarna, ha ilyenekről beszélne velem? :)

25N

2016. júl. 21. 19:55
 12/19 anonim ***** válasza:

A sok tiltakozáshoz képest, ilyen beszélgetésekbe sok nő lazán bele megy, sőt tanácsot is kér.

Félre értés ne essék, nem chat szex, sima beszélgetés.

Lazán elmondják, milyen póz, hogyan és mi nem teljesen jó. Mit kéne változtatni.

2016. aug. 26. 19:45
 13/19 anonim ***** válasza:

Mármint az ostobábbik része...

Bocsánat, ha valakit megbántok, de így van. Munkahelyemen is egy csaj van, aki ennyire "nyitott", hogy ilyeneket oszt meg random bent a férfi kollégákkal is.

Hát már a beszédéről is megmondani, hogy nem iq zseni, de hogy a szexuális életét is szimpla kollégák elé, vagy "facebookon rám író férfiak elé, akiket kb nem is ismerek" teregetem ki, na ez is az a szint.

Buta egyszerűen, ez van.

2016. aug. 28. 21:47
 14/19 anonim ***** válasza:
Az én pasim màr azon is kiakadt hogy aki bejelölt facen egy pasi és ennyit irt hogy szia mondjuk nem töröltem a beszélgetést de nem is irtam vissza neki ! Am meg a szexuàlis életedet kibeszélni egy idegen pasinak sztem félre érthető mert ha egy régi haverod lenne akit gyerekkorod óta ismersz sztem az nem akkora gàz !
2016. szept. 10. 16:01
 15/19 anonim ***** válasza:
Hát, ha csak ennyi lenne, akkor én elfogadnám. Nem hiszek benne, hogy jó az valakinek, ha csak egy irányból kap valami ingert hosszabb távon. Ha ez kicsit felpezsdíti, de ez a vége, akkor legyen. Viszont nem akarok tudni róla ne mondja el.
2016. szept. 23. 17:04
 16/19 anonim ***** válasza:
Az, ha valaki konkrét szexuális dolgokról beszél más férfiakkal Fb-on az gaz. Milyen tanácsot adtál? Milyen vélemény érdekelte őket? Úgy, hogy mellette ott van a barátod és te Fb-on segíted hozza őket ahhoz, hogy legyen egy "jo" estéjuk mert te spec elmondod, hogy kene csinálni ezt vagy azt és közben a fényképedre verik. Szép. Miért nem a barátodnak írsz ilyeneket és izgatod őt? Nagyon gaz vagy már ne is haragudj!
2016. szept. 23. 18:02
 17/19 anonim ***** válasza:
akik itt azt mondják, hogy ez durva. nektek a barátok tudja, hogy itt mindenféle érzelmi és szexuális ügyeket olvasgattok és kommentáltok? :D
2016. szept. 23. 20:19
 18/19 Gábor19750102 válasza:
Hogy a rákba ne zavarna. Megbeszélik ki mire izgul fel. Azt a végén meg kefélnek egy jó nagyot. Nem kóser ez se hogy.
2016. okt. 6. 12:51
 19/19 anonim ***** válasza:
én nem örülnék ha a párom ezt tenni, hiszen azok a srácok akiknek válaszolsz csak magukat akarják izgatni. Lehet hogy beszélgetés közben még öhöm... De viszont ha a legjobb barátai lennének és azok kérnének tanácsot a szexről az nem zavarna. Én a helyedben az őszinteséget választanám..az a helyes út..de ha ezt választod akkor lehet a párod szakít veled, vagy legalább is kiakad.
2016. okt. 6. 13:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!