Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk és férfiak, mennyire lenne problémás, ha a barátnőtök nem mondaná túl gyakran, hogy szeret titeket?
az 5 szeretetnyelvből nekem a testi érintés az első, nálam a "szeretlek" szó sokkal kevesebbet ér, minthogy csak elmegy mellettem és megsimogat, vagy puszit ad, vagy éppen átölel...
a "kedves szavak" szeretet nyelv nálam csak a 4. helyen áll...de ha alkalmi lenne ha gyakori, akkor sem jelentene annyival többet...én nem abból érzem, hogy szeret...
23F
Egyáltalán nem igénylem. A kettőnk közös élete, mindennapi viselkedése, egyértelműen megmutatja szeret a másik vagy sem.
Ismerek olyan párt, ahol állandóan hangoztatják, de azért eljár mindkettő máshoz is kis dugásra.
#1: Az nekem egyáltalán nem baj, ha a párom többször mondja, még jól is esik.:D Csak ne bántódjon meg, ha inkább érint(kez)éssel viszonzom mintsem szóval. Egyébként - ahogy te fogalmaztál - nem kaptam sok szeretetet én sem, de rajtam valamiért így jön ki.
Megnyugtattak a válaszok, köszönöm mindenkinek. Mindig igyekszem annak az igényeihez igazodni, aki fontos nekem, szóval remélem, más is elnéző lesz velem ezen a téren.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!